onsdag, november 16

EN LITEN FLICKA
jag drömde om henne i natt, min mamma...vi hade ett samtal och jag kunde höra hennes röst på riktigt men jag minns inte riktigt vad det handlade om. Å idag tänker jag...  om jag ändå kunde få hålla om henne, om hon var min lilla flicka. Jag skulle klappa hennes lena kind och pussa hennes fina hand å säga att du e bra, riktigt bra bara sådär rätt upp och ner och jag älskar dig, det skulle jag säga...min flicka, min mamma.

9 kommentarer:

 1. Vad fin hon var din mamma. Jag blir så lessen att hon inte finns hos dig längre. Fint att du kan få träffa henne i drömmar.

  SvaraRadera
 2. Fiiina bilder... Puss Jennie, jag lovvar dig, du vet...

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder! Hon var faktiskt lite lik min mamma när hon var liten ;-) Jag pratar med min mamma i drömmar oxå..... tyvärr inte så ofta som jag hade velat.

  SvaraRadera
 4. Så väldigt fint och så väldigt sorgligt. Kramar.

  SvaraRadera
 5. Lilla fina Inga o lilla fina Jennie!Kramar Lotta

  SvaraRadera
 6. oj vad fint! blev alldeles tårig i ögat nu! måste uppskatta min mer känner ajg, hon som ringer vareviga dag o man har inte tid?!? vad fin hon var din lilla mamma. ser ut att tänka så mycket..eftertänksam liksom..redan som denna lilla *
  och tack för dina ord, de värmer minsann. har inte känt mig riktigt glad i dagarna, vet inte riktigt vad det är..men det löser sig juh som allt annat *

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 7. visst va hon fin, min mamma och bilderna på henne med. tror att morfar har tagit de två nedre.

  kan bara inte sluta att tänka VARFÖR?! fast jag egentligen vet...tror jag, men jag kan inte och vill inte förstå. det gör liksom för ont.
  Å sen tänker jag på min bror...min fina lille-lillebror...där befinner jag mig fortfarande i chock. Två olika personer och två olika sorger...och tiden går...undrar just när och om det skall kännas lättare...kan det verkligen det?

  tack för era fina inlägg, verkligen, tack!

  SvaraRadera
 8. Så fiiiina, ovärderliga bilder på din fina mamma. Tänk va hon vakar över er:-)
  Kramen /Kaka

  SvaraRadera