tisdag, oktober 25

Åremössan, Ginkon och jag.Idag när vi kom hem från jobb och skola fick Fideli en idé. Stå still mamma, jag skall bara hämta en sak. Ut kommer ungen med mössan och tycker att jag skall ställa mig bakom Ginkon och posera! Sagt och gjort...det blev de här bilderna. Hon e finurlig hon, Flisan, min stora.

11 kommentarer:

 1. Brås hon på sin mor tro? :)
  Mitten bilden är Fantastisk!
  Hälsa henne så mycket.

  SvaraRadera
 2. Det var ju en dunderbra idé! Hallå vilket fin litet träd, så himla fin gul! och du och mössan är ju himla gulliga därbakom min sagt!

  SvaraRadera
 3. Hahahaha! Jag skrattar ihjäl mig! Så fint! Vilken vacker komposition.
  //lillstrumpa

  SvaraRadera
 4. Vackert som bara den :D Det bor nog en liten konstnär i damen!

  SvaraRadera
 5. Härlig mor,härlig dotter.Rätt färger,Erik måste älska bilderna.farmor/mormor

  SvaraRadera
 6. mittenbilden är helt fantastisk!

  SvaraRadera
 7. haha! gult är härligt! :)

  SvaraRadera
 8. haha ni ar sa fina! vilka underbara bilder! ser sa skont ut med tjock jacka. puss och kram fran svettens hemland, ghana.

  SvaraRadera
 9. jag vill så gärna tro att hon brås på mig....vi säger det Eva. och jag hälsade och hon blev glad:)
  Emma, visst var det en fin idé?! och tack så mycket...mössan har jag stickat själv minsann och det är jag stolt över för mina stickegensakper är ringa.Och skratta, det gjorde jag med lillstrumpa:) nästa så det skedde en olycka fniss fniss.Onepeace, hoppas att hon odlar den, konstnären, så att hon kan försörja sina föräldrar sen:)Tack! farmor/mormor, Hade kanske inte tanken på Elfsborg direkt, men nu när du säger det så :)Tack! Julia och killmamman...gult e allt annat än fult.MLI, jag passar på att frysa lite nu för på måndag blir det varmare breddgrader, sisådär en 30grader....pewh!

  SvaraRadera
 10. Ååååå, så underbart fina bilder. Gult är fab!
  Snygg mössa, by the way. Ett av dina egna alster eller?

  SvaraRadera
 11. det kan du skriva upp Rebecka. Hela familjen har varsin nu :) Familjen åremössa...lite töntigt, men dom e så himla lätta och roliga att sticka. om du inte passar dig så kanske det blir en bebbomössa också...fniss

  SvaraRadera