tisdag, september 27

A few of my favorit teesJag rev ur alla tees ur garderoben idag. Visste inte riktigt om jag skulle våga... räknade hur många jag hade. Håll i er nu mina vänner och alla som jag känner.....hela 50st och några i tvätten, inte många som slår mig på fingrarna där, eller? Till saken hör att jag inte rensat ur ett enda plagg på flera år , med undantag av sittpuffs-överdraget, och det börjar bli trångt nu, riktigt trångt. Dessutom har det hänt något med mig...  jag vet inte riktigt om jag är den samma, sånt som hör åldern till och med den utveckling tänker jag, hoppas jag...vill jag, tror jag. Hur många tishor, t-tröjor, T-shirtar har du?

11 kommentarer:

 1. O så snygga! och många. Jag har typ 10. Svarta... Hepphepp.

  SvaraRadera
 2. 10 svarta...kanske vore något för morgondagens jag.

  SvaraRadera
 3. Kan jag inte rekommendera. Mycket bättre med 50 st toksnygga! :D

  SvaraRadera
 4. jag har säkert 38 linnen, men de är svarta allihop... dina var möcket finare.

  SvaraRadera
 5. Högst tio tror jag :) måste vara himla duktig jag, hehe...!

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 6. himla fina tischor! jag har en jädra massa linnen och tischor jag med. Det är ju roligaste att köpa, eller enklast.

  SvaraRadera
 7. Tjo! jag sag din kommentar pa min blogg och tankte att det var lattast att svara har.
  sa roligt att du vill folja mig i usa :D
  och lanken du la upp, hennes fotografier var helt underbara! sa tack for att du kopplade mina bilder till henne, jag tyckte inte alls de var lika mina, men TACK (:
  angaende mustachen, haha, sa ar jag beroende av dem, jag tycker att det ar nagot av det stiligaste som finns! brukar mala det pa saker dar de inte hor hemma som ravar eller kvinnor eller nagot annat.
  tankte att du kanske behovde lite mustach och skagg inspiration till dina tavlor imed att du malade mustacher just nu: http://thebearded.tumblr.com/
  ha det sa bra!

  SvaraRadera
 8. Oj! Det kommer sannerligen bli en stor utmaning för mig att köra tischa-race med dig... Låt se. kan jag ha en? nej men kanske tre. men då är jag för tjock för iallafall två, men de kan jag ju ha en kofta över, som täcker ryggfläsket, mitt värsta. Så gör vi. och sen måste jag väl gå och shoppa två till så att det räcker en hel vecka. Typiskt.

  SvaraRadera
 9. hallå hej allihopa! och tack för fina komplimanger. Kanske ändå skall tillägga att 50st tees är inget jag är direkt stolt över, skäms är nog mer rätta ordet. Å bästa fröken blund...sa du tre?!, vi får nog formulera en ny utmaning här...skulle ju vara himla otäckt att den skulle innebära shopping ...med tanke på boken jag just läst, modemanifestet (no shopppppping at all för ett helt år!) kram

  SvaraRadera
 10. Goodness gracious! Vilka snygga och vad många.. I like it!

  Jag är en dålig bloggkollare och kommenterare nuförtiden. Hinner inte tråkigt nog. Men jag tar igen det när jag har tid! :) Kram!

  SvaraRadera