onsdag, september 28

BLYTHE


fick en utmaning på instagram....ta en bild på blythe! och det gjorde jag, men som alltid kan jag inte stanna vid en, så håll tillgodo med ett par tre stycken.

10 kommentarer:

 1. Hej!
  Hittade precis hit & var tvungen att scrolla & läsa mer här. Härlig blogg hörru!
  Fina dockor. & fina foton :)

  SvaraRadera
 2. men hej hej ANNA!, va kul att du hitta hit och nu kommer jag att hitta till dig oxå :)

  SvaraRadera
 3. Hittade din blogg vi krickelins. Sitter nu och slukar sida efter sida. För att få se mer konstverk, mer levande småfamiljsvardagslivspusselbilder, lära känna, förstå vad som hände din mamma och bror. Jag är helt enkelt fast. Gillar.

  Min storebror tog livet av sig. För 13 år sedan. Kan inte förlåta. Men vill.

  Kan inte heller få ihop detta livstetris. Vad jobbar du med? Du verkar följa en sorts dröm. Och det funkar. Hur gör man? Lycklig. Lyckad.

  Kram främling.
  /Annakaroline

  SvaraRadera
 4. Jag gillar dina små underbara bilder så himla mycket. Är så dålig på ord... Men bara så du vet, gillar gillar gillar!

  SvaraRadera
 5. Annakaroline; va kul att du gillar bloggen...en sån bekräftelse är rena giftet för vem som helst(läs mig) som bloggar... tänker jag... och sen knyter det sig i magen på mig när du skriver om din bror och du undrar vad som hände de mina. kortfattat kan man säga,en hade det men ville inte. en ville men fick inte. livet är allt annat än rättvist, men jag har förlåtit, fast inte accepterat.
  Jag har livet och försöker göra det bästa av det även om det är motigt och svårt ibland...kanske det som gör att jag verkar lyckad som du säger här.Jag jobbar som designer men målar och tecknar så ofta jag kan, orkar och hinner...det gör mig lycklig + allt det där med en familj, bekräftelse och kärlek.
  Om du vill kan du mejla mig...å så undrar jag vad du gör? en främlingskram tillbaka!

  SvaraRadera
 6. Eva; dina ord får mig att bli stolt som en tupp och jag går liksom omkring och sprätter här hemma, fast med magknip...tänker att det väger upp malligheten eftersom det känns lite förbjudet och ofint att lyfta näsan i vädret sådär. Man kan ju också välja att bara säga tack...TACK!

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder! Självklart antog du utmaningen med bravur!

  SvaraRadera
 8. jag är så avis på dina dockor!

  SvaraRadera