tisdag, mars 8

En kopp kaffe?


Om jag skulle få oväntat besök så skulle jag vilja bjuda på kaffe i den här koppen. Hertha Bengtsson, Venezia. Den syns på interiör 1900 där man även kan ta en titt på en hel del gamla tapeter. Go´kväll!

6 kommentarer:

 1. Fiiiiin.
  Jag anmäler mig för oväntat besök i så fall!
  Hmm. Kanske en contradiction in terms. ;)

  SvaraRadera
 2. Åååå, den har jag aldrig sett tidigare och då jag har ägnat MYCKET(obs viss underdrift) tid till att studera kaffekoppar av olika slag. Avis är bara förnamnet.

  Ps. Läste du vad jag skrivit på Magdaloonys plejs? Att jag tycker (önskar?) att du ska ha en frågestund på din blogg. Du verkar så spännande att man känner för att fråga dig lite saker.

  SvaraRadera
 3. men herregud nu får jag hybris och rodnar, vilket jag typ aldrig gör:) tack snälla, nu skall jag gå runt på jobbet här och känna mig spännande. det var tamejfan den finaste kommentar jag fått tror jag:) undrar just vad jag skrev hos magdaloony?

  SvaraRadera
 4. magda, om du av någon anledning skulle knacka på min dörr så tror jag att jag dör, svårt med kaffet då, men kanske att jag hinner sätta på en kopp innan jag trillar av pinn.
  Annika, varsågod!
  Rebecka, det framgår ju inte av inlägget att jag själv inte äger någon kopp så jag är också avis på dom som nu har en. och nu fattar jag...hittade din kommentar hos Magda... fråga på vet jag:)

  SvaraRadera
 5. Tack gärna en kopp! Och så måste ju jag bara få tacka för de fina orden hos mig! Tacktack, snälla!
  En riktigt God kväll till dig.
  /Eva

  SvaraRadera