onsdag, mars 9

carla fuentes


jag har ett fantastiskt jobb. ett jobb som gör att man kan ramla på sånt här, och genast tänker jag så mycket jag måste missa hela tiden. idag skulle Anette gå ut på pull and bears hemsida och liksom bara råkade få se detta. en fantastisk illustratör vid namn carla fuentes, förutom sin begåvning som inte går av för hackor, är hon såklart snygg och säkert helt jävla felfri också..VA! nä jag e inte sotis, hur kan du tro det?
och så en liten parentes. idag när vi lämnade barnen ropade Viggo plötsligt högt -KOLLA! solen. inte konstigt med tanke på att det varit kallt och mörkt så länge nu. ja och sen började det snöa, men bara för att smälta bort snabbt igen pew!

4 kommentarer:

 1. Mycket vackert på hennes sida, tack för länken! Ja det var ju lite så man baxnade, både över illustrationer och snygghet.
  Men vi får inte glömma att det brukar vi göra över saker och foton som kommer upp här också, västkustsnygging där!
  Jajamen. :)

  Och förresten, är vi inte alla vrålsnygga och fullkomligt felfria? På nätet. IN-TER-NET. ;)

  SvaraRadera
 2. ja men sånt här braigt tecknade saker kan få mig att lipa nästan, bara för att det är så bra. och västkustsnygging, thi hi hi, jag vet inte det jag, men tackar ödmjukast:) och sen tänker jag att det var bra länge sedan jag själv figurerade på bild här. ni kanske undrar hur jag ser ut?

  SvaraRadera
 3. Jag vet.
  Häromdagen irrade jag mig in på så sjukt begåvade människors hemsidor att jag ungefär fick ont i huvet och ville lägga ner.
  Men jag tror att jag blir lite bättre och bättre på att inte låta sånt hindra mig totalt. Jag gör det jag gör, så får de göra det de gör. (Även om de gör det så mkt bättre. Gah!)

  (Kul med bilderna på dig och Viggo! :) )

  SvaraRadera
 4. Gud vad fint! Slits mellan beundran och avundsjuka här.

  SvaraRadera