söndag, mars 6

Favorit i repris

Doredoris (som har världens finaste toalett)undrade vad det var som hängde på väggen där bakom kvarnen. Det ska jag tala om, det är NILSJOHAN! En alldeles utsökt och smart köksvåg. Komiskt också att mitt stadiga ledord är omnämnt i det här gamla inlägget (läs nedan) eftersom jag nyss nämnt det om golvet. Ja ja, 95% av det vi gör varje dag gör vi på rutin, kanske är likadant med det vi säger och tycker? å så insåg jag just att jag bloggat i 2 år...jisses va tiden går fort.

Lycklig ägare av denna ovärderliga köksvåg är...JAG!
Visst e han fin där han hänger, Nils-Johan.
Mina ledord brukar vara Hellre Snyggt än Praktiskt!,
men i det här fallet behöver jag inte välja.
Den är både snygg och praktisk och dessutom funkar den utmärkt.

9 kommentarer:

 1. Jag som trodde att det var ett våffeljärn, så fel man kan ha. Men oj vilken pryl! Jag, och säkert många fler, blir extremt avis. :)

  SvaraRadera
 2. ha ha, ja man kan aldrig så noga veta :) alla andra sånna där prylar måste man plocka i och ur skåp hela tiden, men där på väggen får den hänga som en trevlig prick hela tiden.

  SvaraRadera
 3. Åhh vad fin den var! Även jag funderade över vad det kunde vara för något ;-)

  SvaraRadera
 4. Då tar jag min kommentar även på detta inlägget (eftersom jag råkade skriva som anonym på det förra)

  Åhh en sån skulle jag vilja ha! Håller med dig. Snygg OCH praktisk! Jag trodde att Nils-Johan bara gjorde plåtburkar. Har en trevånings kakburk. Den ser du här http://doredoris.blogg.se/2008/december/kakburk-kringlan.html

  Hej hopp!

  SvaraRadera
 5. En sån fin blogg och så många fina bilder. Nils Johan är lite av min hemma favorit. Just denna våg finns tyvärr ej hos oss, men oj vad den skulle passa!
  /Eva

  SvaraRadera
 6. Lotten, nä det är inte alltid så lätt att se på bild, å då e det så fint att man kan visa nära, som att jag fick se din fina pirat:)
  Doredoris, nu blir jag nyfiken på vilka burkar du har i dina gömmor, ja eller i ditt skafferi för det vet jag att du har ett och det gör mig så sjukt avis;)
  Eva va kul att du har hittat hit, nu skall jag genast besöka dig!

  SvaraRadera
 7. Mmm, orange! Vad är det med denna glädjens kulör egentligen? Ville bara meddela att du är in the running of becoming a lycklig vinnare av Fröknarnas fylla-i-kort med luckor! Spänningen!

  SvaraRadera
 8. Rebecka, tjoho! ta mig ta mig :)

  SvaraRadera
 9. Hej å älskar din våg!!!Den var ju såå cool,, Ja det ska bli så kul med Mia=)))
  Stor kram

  SvaraRadera