söndag, februari 20

urinvånare och nybyggarevi tog en promenad i kvällssolen. kölden bet i kinderna och jag undrade om det bodde någon där. en klättertomte sa Fideli och jag gick genast med på den storyn. vi fantiserade vidare och jag hoppades att dom hade kamin, raggsockor och eventuellt en onepiece att ta på sig.
när vi kom hem åt vi varm nyponsoppa med glass och mandelbiskvier. i morgon åker jag iväg på jobb...där skall det vara 15 grader varmt, svårt att tänka sig men jag och min kropp längtar efter att få tina upp. på återseende.

3 kommentarer:

 1. Ha det underbart skönt och ta lite värme med dig hem sen. :)

  SvaraRadera
 2. jag tror jag tror på sommaren, och jag tror bestämt att jag varit här förut och jag är så evinnerligt glad att jag hittade hit igen. Så fint du har det här. och jösses männiksa, så kreativ du är. Hur är det möjligt? Hur gör du? Hit kommer jag fler gånger, som för att liksom försöka lära mig...

  SvaraRadera
 3. Magdaloony -jag sa till på skarpen, HEJ Värmen! ta nu och masa dig norröver, BUMS! vi får se om det hjälper, men det skall ju bli mildare till helgen har jag hört:)

  fröken blund -jag är hos dig ofta och hämtar kraft. du har en förmåga att skriva så att jag själv kan förstå vad jag känner. så tack för det! och välkommen hit så ofta du vill och orkar.

  SvaraRadera