fredag, februari 18

Pärlplattorförra året firade jag min födelsedag med öppet hus! istället för presenter (vilket jag fick ändå både många och fina) bad jag min gäster att pärla en platta som minne. Sen låg dom bara där och väntade på att få komma upp, men jag har liksom inte hittat någon kraft, inte förrän nu. I senaste numret av Familyliving fick man kika in hos familjen Nilsson- Engström och där i deras kök där hängde dom, pärlplattorna! som en blixt från en klar inredningstidning fick jag precis den kicken jag behövde och nu hänger dom där, pärlplattorna i vårt kök, Äntligen! Om ni inte redan köpt eller tittat i tidningen så kan jag garantera ett riktigt superduper nummer med massor av sköna hemma hos reportage.

11 kommentarer:

 1. Ohh vad fint och tjusigt. Smart idé att önska sig, verkligen bestående och allra helst nu när du fått upp dem på väggen!

  SvaraRadera
 2. Härliga pärlplattor, härlig utsikt.

  SvaraRadera
 3. Snyggt!! Riktigt bra idé, blev genast sugen på att pärla massa kul. :) Vad fint ni har det, sådär riktigt coolt som jag i för sig redan fattat att du har för du är ju så himla skoj och cool och bra på alla sätt. :) Ha en fin helg och kram på dig

  SvaraRadera
 4. vilka toppkommentarer! tack och bock

  SvaraRadera
 5. ...undrar vilken som var min? jag minns att jag hade en sån sjuk prestationsångest så jag fick göra om 3ggr!//syss

  SvaraRadera
 6. ha ha ha! pärlplatteångest helt enkelt, ett nu mer väl känt begrepp :)

  SvaraRadera
 7. Ser superfint ut! Måste nog köpa tidningen och göra lite pärlplattor...

  SvaraRadera
 8. Mm jag såg det oxå i FL och blev såå inspirerad! Er vägg blev ju hur snygg som helst!

  SvaraRadera
 9. Meget dejligt! Kalasbra idé också, istället för presenter. :)

  SvaraRadera
 10. visst e det en bra present-ide. man kan ju bara bygga på den och låta den växa som en organisk plastorganism eller nåt. så kul att ni gillar:)

  SvaraRadera