onsdag, december 19

GAMLA SPÅR NYA VÄGAR

Ibland hittar jag gamla grejer som gör att jag 
får lust att gå i gamla spår, spår som jag inte trampat färdigt i ännu.
Japp, det här får bli starten på en ny väg.

8 kommentarer:

 1. Fantastiska. Allihopa!

  kram LISA

  SvaraRadera
 2. Fan o shit. Vilka målningar. Helt stum är jag, faktiskt lite tagen, på gränsen till rörd. Jennie, du är helt sjukt otroligt duktig. Bläddrar upp och ner, kan inte sluta stirra. Äh, vet inte vad jag ska säga mer. Men för tusan följ det där spåret och måla måla måla!! Sen öppnar du ett galleri som vi alla liksom äger o säljer våra saker i o så blir alla lyckliga o målar i alla våra dar o sen var sagan all!

  <3

  Nikki

  SvaraRadera
  Svar
  1. vilken saga det skulle vara!!! låt den bli sann. vi får hjälpas åt med det helt enkelt. Å så vill jag säga att jag blir alldeles rörd av dina fina kommentar och varm och darrig i knäna och alldeles alldeles lycklig.
   Å tänk va fint det är det där med bloggar och instagram, där man kan hitta nya vänner i vuxen ålder. Tjoho!

   <3 <3 <3

   Jennie

   Radera
 3. Ja ja ja! Det är så himla himla himla kul och fint. Jag blir också så där varmglad och darrlycklig. Det känns som om Insta har fört mig närmare min dröm. Jag har bestämt mig för att börja måla igen. Nästan allt du sett på Insta är ca 10 år gammalt. Under tiden har jag bara hållt på med keramik. Men för ett år sen tog jag tag i det, med deadline på en jurybedömd utställning. Knåpade ihop tre collage som alla kom med. Sen kom det massa trassel i vägen, nu är vägen kammad och kusten klar igen. Lite 40-årskris kanske, men jag måste liksom unna mig att göra det enda jag vill. Så jag sa upp mig från min fasta kommunala heltidstjänst som höll på att tära mig fullständigt sönder o samman.
  Så nu står jag här. Och ska liksom hitta en bra väg to make it work. Inuti vet jag att jag är ganska bra och har stora potential att bli riktigt bra. Fast det har jag lite svårt att säga högt. Bra att bli lite sockerboostad på Insta!!

  Kram på sig.

  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. bra där! säga upp sig å allt. jag är säker på att det kommer att bli nåt stort av dig! heja heja

   Radera
 4. Allså Jennie, jag ä l s k a r det här! Ner i de däringa spåren och undersök lite mera skulle jag säga :D KRAM KRAM //Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt Emma, att du gillar! Skall nog göra ett dyk ;)

   Radera