tisdag, augusti 28

JAG HAR FYRA SYSKON, DEL 4


Här e hon, min minsta lilla lillasyster, lilla Lo, lilla MLI. Jag kunde varit hennes mamma, men nu är jag inte det, fast lika stolt som en, det kan jag lova. De starka känslorna bor i henne, liksom rytmen och det varmaste och störstaste hjärta och leende man kan tänka sig. Hon har precis återvänt från Ghana där hon för andra året i rad volontärarbetat på en skola i en by utanför Accra. Jag är minst sagt imponerad av hennes mod. Modet att göra något sådan, något som faktiskt gör skillnad, att vara där med hela sig själv och allt man har. Fast jag tror det är lite fusk för hon måste ha det där i blodet, hennes kropp saknar skelett och leder, och rumpan lever sitt eget liv, för jösses kompis vad hon kan jucka med höfterna och skaka på rumpan, vem som helst skulle ju kunna vara sjukt avis på det. Dessutom har hon filmstjärnestatus, för visst e hon lik Kate Hudson! visst visst?! Jag är mallig för att du är min syrra Emelie. Jag älskar dig!  å så länge vi har varandra, Du, Tessan, Erik och jag, så klarar vi mer än vi någonsin anar. Tillsammans är vi starka.

13 kommentarer:

 1. Fint. Kärlek på hög nivå! /ea

  SvaraRadera
 2. stora lillasyster30 augusti 2012 21:48

  LOVE!

  SvaraRadera
 3. Hon är sjukt like henne! En vacker syster. Och jag är avis på samma sätt som du! Kram, ha en bra fredag!

  SvaraRadera
 4. aaaah jag älskar dig & är så mallig över att vara din lillasyster! tack för världens finaste inlägg, tårarna är påväg nu! PUSS!

  SvaraRadera
 5. Jag har också en liten syster som jag -skulle- kunna vara förälder till eftersom det skiljer 17 år mellan oss. Hon är en gåva till oss alla. Visst är det fantastiskt!

  Häftig syster du har, jag gillar allt som har med mod att göra. Går igång på det, och älskar det. Fegisar är nog det värsta. Som muttrar i sin ensamhet. Hejja din modiga syster.

  Härliga färger i ditt hem, och livligt. Tre barn?

  /J

  SvaraRadera
  Svar
  1. 17 år, du skojar, det är precis vad det skiljer mellan oss också. å visst är hon häftig och modig. 3 barn stämmer bra. kul att du gillar mina färger i hemmet, det gör mig glad.
   /J

   Radera