tisdag, mars 13

SNÖVITEn gång för länge sedan besökte jag ett fjärran land. Köpte en söt mugg i hopp om att få ge den till ett sött litet barn...det blev SIGNE! trodde aldrig jag skulle få iväg den men nu är den både skickad och mottagen...å Signe är ett sånt fint namn, eller hur?! Å Snövit, hon är också söt och dom sju dvärgarna fint illustrerade...men jag kan liksom inte sluta fundera på hur tankarna gick när sagan skrevs...å har gruvarbetare alltid varit kortväxta? eller som i programmet fångarna på fortet...där de stackars människorna får springa upp och ner i trappor med skramlande nycklar hit och dit...hur löd den anställningsannonsen undrar man ju, och samtidigt kan jag inte låta bli att fnissa fast man inte får, ska eller är det det som är meningen... jag bara undrar,(Vi snackar svensk tv). Vad har du för åsikt?

4 kommentarer:

 1. hahahaha, jag älskar när du tänker på saker på samma sätt som jag, då slipper jag känna mig så ensam och tokig :) en väns son sa till sin mamma på bussen när det gick på en kortväxt: mamma mamma titta! finns dom i verkligheten? och jag Veeeeet. man får inte skratta, nej inte alls. men lite då, bakom ett draperi eller nåt kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ha ha...skulle behöva en gardin i väskan eftersom mina fantasier och funderingar för jämnan får mig att fnissa åt det "förbjudna"...det är liksom en överlevnadsinstinkt för att klara av allt elände som sker runtomkring...berätta nåt som du skrattar i mjugg åt bakom gardin..SNÄLLA!

   Radera
 2. En gång för inte så hiskeligt längesedan alls besökte (som sagt) min kille vår lokala ICA-handlare och hämtade ut ett vadderat brev. I det låg bland annat denna fantastiskt söta mugg som var tillägnad Signe. Inte bara var det helt overkigt gulligt att coola Kollijox tänker på mig och min avkomma, nej, det (brevet) kom även så lägligt att det inte var klokt - mitt i sorgen. Tack!

  Mången internetkram till dig från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En riktigt fet kram tillbax!!! tänker på er...sorg är jobbiga grejer.

   Radera