måndag, mars 12

SKARPA KONTRASTER


Jag gillar det där med skarpa kontraster. Neoner mot "ickefärger" så som grått, vitt och beige. Nikeväskan/påsen köpte jag i Barcelona för 150 :- och armbanden letade jag upp i mina gömmor och tackade mig själv, tack tack, för att jag inte slängt dom. Skall ha dom tillsammans med mina grå platform-sandaler eller leopardskorna från Urbanoutfitter och en vit stor... jättestor t-shirt, om jag hittar nån :) Den turkos väskan är en gammal favorit från Tiger.

16 kommentarer:

 1. jag vill oxå ha en megatshirt, säg till om du hittar! och grattis handklapp till dig för att du inte slängt dina gamla armband, den som spar hon har minsann... och du, sen vill jag veta hur du gör för att kunna svara på dina kommentarer, en för en...vilken funktion har jag missat, så himla smart...hjälp eva snälla pippilotta!!!kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. vet faktiskt inte vad jag gjorde, plötsligt en dag var det bara där...men jag gillar ju hur du brukar svara...nu ser det ju ut som om jag har hur många kommentarer som helst ;) hittar jag en JÄTTEMEGATISJA så är du den första som får veta :)

   Radera
 2. Åh, så fint! Och alla dessa saker får mig att sakna dig. Mycket. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja men du kommer väl tillbaka snart ;) kramen

   Radera
 3. ...grämde mig häromdagen över handväskor jag slängt genom tiderna. och jag lovar mig att spara mera. för det blir ju liksom skatter i långa loppet - som dina armband. najs! :-)
  //mrsC

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja visst är det så?! det är ju bara det med utrymmet, nu tar ju inte armbanden så mycket space som en handväska, men ändå...ibland blir man ju bara så trött på allt kollijox.

   Radera
 4. jag håller med! Det är himla snyggt att kombinera neon och "ickefärg"/nedtonat.I like it allot!

  SvaraRadera
 5. Ja så fint. Det är det enda anledningen att ha vita väggar, tycker jag, för att få alla fina färger att synas bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. exakt...tycker att vi har ett alldeles för vitt hem komiskt nog, men det är ju bara för att allt kollijox skall synas lite bättre :)

   Radera
 6. Jag är också helt inne på neon just nu., och egentligen gillar jag inte ens färg..

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj, från att inte gilla färg till att ge sig på neon, det är vågat!

   Radera
 7. Ps: hur får jag bort lösenordsrutan, eller vad jag ska kalla det? Onödigt att vänner ska behövs skriva in text som är omöjlig att tyda ju.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. min sån är borta va?! jag ser ju inte det själv :)...kolla dina inställningar för bloggen, kommer inte ihåg exakt var. lycka till!

   Radera
  2. Ja ditt är borta.. Jag vill också att det försvinner :(
   Nu vet jag vem Pippilotta är! Undrade då det inte gick att gå vidare till dig från min sida..

   Radera
  3. Yes, jag tror jag hittade det :)

   Radera