söndag, mars 11

JAG SER RÖTT








Hoppar på  Errys utmaning..och här kommer lite rött hemma hos mig....gillar rött utan att ens tänka på det, det bara finns liksom. Ni som följt mig ett tag vet ju att vi tidigare hade ett fint litet rött bulligt och gulligt kylskåp...det är sålt nu och jag var så ledsen i början, men nu börjar jag vänja mig....tror jag...intalar jag mig. Fast det finns ju mycket annat rött hos oss, som kaffeburken med den rara(läs präktiga) flickan/damen på, en klar favorit...och den bredvid med små vita blommor på är en present från en fin vän! Gillar du rött?

12 kommentarer:

  1. Riktigt härliga röda detaljer hos dig! Jag gillar PS-skåpen som ni ställt ovanpå varann, och jag ÄLSKAR väggmålningen i köket, så cool! Den lilla plastkrukan var också en riktig goding.

    Kul att du ville vara med! Jag har länkat. :)

    SvaraRadera
  2. vilket UNDERBART kök ni har! Du är nog den coolaste jag vet. så himla sprakande av färg och liv. kan du inte skriva lite om barcelona? Är lite på väg dit tror jag...nyfiken iallafall. Varm kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja men du bara måste åka till Barcelona...det finns så himla mycket att titta på och hur mycket gott somhelst att äta och dricka. Hej!

      Radera
  3. Åh, så härliga fina röda grejer! Superköket är verkligen superfint!

    SvaraRadera
  4. lustigt, jag har precis återupptäckt färgen röd igen. köpte en röd bumling och man blir ju så glad av rött, så nu har lite fler röda saker fått komma fram ur skåpen igen. finemang! tack för fin kommentar nyss på mitt inlägg om att hur man ska hinna med allt, det värmer. visst blir man lite bebissugen igen ;) men större barn är egentligen mer min melodi... kram, Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. stora barn är också fina grejer...liksom rött! dom gör en glad för det mesta...men ibland antar man färgen högröd av ilska.

      Radera
  5. "ais luv da red". rött är liksom min färg. alltid ngt rött på mig: strumpor, småbyxor, sjal osv. kan inte leva utan rött. :-)
    och mkt rött hemma och omkring. rött ÄR sött.
    hänger nog på utmaning lite i smyg, bara för att...
    //mrsC

    SvaraRadera
  6. Åh, ni har ett sånt fantastiskt hem! Underbart!

    SvaraRadera