onsdag, februari 15

AFRIKANSKA JUVELERUsch!... det blev så mycket vardagsgnäll så här på en onsdag,
 så jag var bara tvungen att lägga in ett par bilder på finkollegans smycke
...önskar att jag själv hade ett!

10 kommentarer:

 1. alltså jag skrattar högt fast jag egentligen inte kan, men åt bilden på ditt förra inlägg. och sen när jag läser...så blir jag ledsen. För det är klart. att du älskar honom. så in i bängen. och pedagoger/fröknar är inte alltid så pedagogiska som de borde...osmart och osympatiskt att inte prata om att sexårsåldern är sopm en liten tonårsperiod...här har den redan börjat och han fyller sex i november. jag tror på att älska lite till och ännu mer och tjata o gnata och älska. igen. (hoppas inte min man läser det där och tror att det är riktat till honom moahahahaha)
  men det är vad jag tror på för våra små skitungar. och nej. runda ord till lillasyster eller ngn annan går fetbort. Kämpa på! Jag tror att du är superfin som mamma o gör ditt bästa bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. fniss åt bild, frustration åt 6-års....men det går faktiskt fint och på kvällen där tog jag fram stora krämflaskan och erbjöd massage i tron om att det skulle ge lugn och harmoni...och igår frågade han efter det igen, så nåt bra med det är det ju helt klart (+ att jag gett spelförbud tills jag förstår att han bättrat sin attityd) å ja, jag gör mitt bästa..fast kanske att jag kan bättre...skall försöka iaf. kram

   Radera
 2. Wow vilket snyggt halsband! väcker verkligen ha-begär!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ellerhur! jag planerar en kupp ;)

   Radera
 3. Svar
  1. finns i Ghana??? jag skickar med pengar ;) har du hört vad det kostar med extra bagage?

   Radera
 4. Inge tjat skulle jag vilja säga!isåfall: heja "tjatet", Du är värsta braiga mamiluren tror jag :)-och himla fina smycken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! och visst är juvelerna ha-begärliga ;)
   //littleoldgrumpynagginglady

   Radera
 5. blir inte klok på vem kollegan är???

  SvaraRadera