tisdag, januari 17

ALLA SKALL BAKA CUPCAKES


Den gröna docka är en present från Emelie, den kommer från Afrika (tror jag). Vet att dom har sånna där iaf. Tulpanerna på bilden är från svärmor och Marie. Jag saknade vaser, men tyckte det blev riktigt fint med Ikea-ps-vattenkannan Vållö!


Vi har fyllt år Fideli och jag. Hon är bra på att baka, men jag ville också försöka... och kanske blir det bättre nästa gång, för särskilt goda blev dom inte cupcakesen, mest söta...särskilt att titta på! jorå frostingen också, väldigt SÖÖÖÖT...sådär så att det ilar i tänderna och emaljen krackelerar.


Tygerna är även dom från Emelie (och Afrika). Så himla skön färgkombosar och mönster...undrar vad det kan bli av dom.


Kopparna har jag fått av Mamma. Tänker att både hon och Martin var där å fikade. Dom gillade det, att fika och äta sött.

19 kommentarer:

  1. Sött å gott å fin fina födelsedagsbarn och presenter och koppar!
    Hurra för er!
    (Och hur kan man egentligen ha hunnit samla på sig så otroligt många och fina bröd/fika korgar. Jag har en. En röd. Jag vill ha minst fyra till. Minst!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) min mamma var en fena på loppis och en del av kakfaten/korgarna har jag fått av henne. Jag älskar dom.

      Radera
  2. Grattis i efterskott! Hoppas ni hade en fin dag o att ni fick MÅNGA presenter.
    Detta va första gången jag va inne på din blogg - De kommer att bli fler gånger. Härligt med bloggar men jag tror inte att de skulle bli mycket skrivit om jag skulle haft en...
    Så klart att din mamma o Martin va med - Tror att de är med hela tiden, även när det inte serveras sötsaker. Det är en skön känsla tycker jag. KRAM Jeanette(Lekis vännen)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag vill också tro att dom är med och vad roligt att du har hittat hit. Välkommen tillbaka hur mycket och ofta du vill. Kram

      Radera
  3. Grattis i efterskott lilla du. Det va de finaste kakfat jag sett på länge. Jag fick verkligen ett jättejobbigt habegär i kroppen nu. Lyllo dig, Kram Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. habegär är jobbigt, jag vet, och i detta fall har jag full förståelse. jag använder dom mycket och ofta! kram på dig

      Radera
  4. Hurra Hurra för dig på din dag! Är du oxå stenbock?
    congrats anyway, hoppas du hade en finurlig o fin födelsedag, och personligen tycker jg att cupcakes är överskattat, för dom är så himla fina men smakar ju sisådär överlag. fina tyger, fin staty,fina du.
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart man är stenbock :) en gång läste jag ett sånt där horoskop om stenbockar....man skulle tydligen passa sig så att hundar inte kissa en skvätt på en, för tydligen är man lika tråkig som en lyktstolpe...fniss. inget kiss ännu. Å ja, cupcakes är helt klart överskattat, men jätte söta att se på (vilket kan vara bra för mig)

      Radera
  5. Grattis, grattis till er båda! Fina presenter, fina cupcakes, fina muggar och klart din mamma och bror var där och fikade fin-fika. Det är klart!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, tack! Visst var det fina presenter, jag gillar ju både leksaker och tyger. Kopparna har jag också fått av mamma om jag inte minns fel.
      Kram

      Radera
  6. Med en enkel tulipan! Grattis i efterskott! Kram
    //mrsC

    SvaraRadera
  7. Men ååh, underbara tulpaner, fina cupcakes och sååå fin servis! Love it!

    SvaraRadera
  8. Hej! Diana, tack! och va kul att du har hittat hit.

    SvaraRadera
  9. ååh va roligt och mysigt, nästa gång tänker jag tamejtusan åka hela vägen ner från stockholm för att få vara med! förlåt, har bara segat med svar på ditt tack-sms, jag fick det självklart och säger bara varsågoooo! japp, den gröna dockan är afrikansk.. används som leksak för småbarn hihi. puss på er små trastar!

    SvaraRadera
  10. vilka fina bilder, och vilket tjusigt smarr! Dessutom så är jag störtförälskad i den Afrikanska dockan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. visst e den fin! jag har en gul lite större också:)

      Radera
  11. så mange fine ting! ikea vandkanden har vi også, en klassiker! den lille perlekurv og den gamle, røde burk med blomster på, på første billede er skønne! de fine perlekurve er svære at finde her i danmark...

    SvaraRadera
  12. tack, tack! pärlkorgar är nog rätt så sällsynta här också faktiskt...får göra egna, ett kul pyssel!

    SvaraRadera