onsdag, november 23

LAGERHAUS PRESSVISNING!
slank in på pressvisning för Lagerhaus...kan bara konstatera att det där med att bara foto inte känns tillräckligt alla gånger....men snart är det jul och jag önskar mig kopparna och skålarna i julklapp, och sen vill jag ha ...

...eller näj näj näj, jag kunde inte hålla mig...jag köpte LAKANEN! man vill ju inte riskera att dom tar slut liksom...och har man bråttom, eller inte så nära till närmaste affär så kan man numera handla på webben!!!      ....å visst är mattan och fina filten också habegärliga. Älskar det här mönstret!!!

6 kommentarer:

 1. Ojojojojjj! underbart!!! galet att man ska bli så begärlig nu så här på hösten, men det är..åååh...villa ha lakanen, kopparna allting!!! galet det där! min STACKARS man blir ju hyper på allt jag vill ha hem..sa jag bidar mig..väntar ut vad som fins kvar efter bidan..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Ja, hjälp vad mycket fint! Jag blev supersugen på muffinsfatet! Verkligen tjusigt. :-)

  SvaraRadera
 3. ÅH ja, vilka fina koppar och skålar!! En bra grej med lagerhaus är ju mä att fattiga studenter som jag själv har råd! Lakanen var ju verkligen superlatjofina!

  SvaraRadera
 4. Hej igen,
  Vet inte om du egentligen missat var jag jobbar. Är tveksam om jag någonsin berättat det i bloggen... ja, inte för att det är hemligt, men jag tror bara inte det kommit på tal. :-)
  Hur som helst så jobbar jag på Marknadsavdelningen på If. Gör reklam, helt eneklt. :-)

  SvaraRadera
 5. Reklam! wow....tänkte väl ändå att det var något i den kreativa riktningen ;)

  SvaraRadera