lördag, november 12

HEJ DÅ!

Foto Patrik Hagborg. Bilden syns i första numret av Hus och Hem KÖKET.

Vi har bestämt oss...vi måste tänka praktiskt, och det kompis är inget som ligger för mig precis.Usch, fy och blä va tråkigt, jag får tumma på mitt ordspråk IGEN! vilket lyder som följer, HELLRE SNYGGT än PRAKTISKT!... och som senare blivit, hellre snyggt MEN praktiskt...blir nu kanske...praktiskt fast ganska snyggt (förhoppningsvis). Så farväl finaste kylskåp. Jag har verkligen älskat dig, så blank, bullig, röd och fin. Jag kommer sakna dig på din självklara plats, att lägga ut dig på blocket svider, det gör det allt. Hej då kompis!

9 kommentarer:

 1. Neeeeej, ni kan inte sälja det underbara röda! Det är ju det som gör hela köket så perfekt. Kan ni inte skaffa ett litet extra kylskåp, och gömma någonstans?

  Kram från en som drömmer om ett pastellfärgat smegkylskap! :-)

  SvaraRadera
 2. ja Veeeeeeet! men vi har redan gömt både extra frys och kyl i källaren, men jag blir tokig på att springa upp och ner och inte veta vad som finns var. Å sen behöver vi platsen i källaren...du hör ju hur jag försöker övertyga mig själv. Tänkte faktiskt köpt ett svart smeg och ställt någon annan stans i köket, men kanske sen, när barnen flytt hemmet och slutat dricka mjölk som kalvar:)

  SvaraRadera
 3. oh no, jag förstår dilemmat... skit med.

  SvaraRadera
 4. ibland stannar klockorna, jorden snurrar baklänges och du tänker praktiskt! Hjälp ; ) Men det blir nog flott med kyl å frys också.

  SvaraRadera
 5. Tusan, kan tro att det svider så döfint som ert kylskåp är! Men du hittar garanterat ett fint om än dock större kylskåp!

  SvaraRadera
 6. Åh, vad trist. För visst var det snygt...

  SvaraRadera
 7. jamen hujeda mig....nu sitter vi här med två stora side by side kyl och frys och ag vet faktiskt inte vad jag skall tycka, men praktiskt är det iaf.

  SvaraRadera
 8. hoppas dina side by side blir snygga när du lagt din kreativa hand på dem. kanske lite grafitti-målning a la urban style för att tona ner svensson-känslan (du vet, villa, vovve, side by side). ;-)
  hade jag inte varit på väg till münchen hade jag köpt det röda av dig direkt - vill ha! så jag förstår ditt dilemma med att skiljas från en snygg sak. själv försöker även jag tänka i praktiska köks-banor, som vad behöver jag _egentligen_ ta med? 20 mattallrikar eller färre, två kompletta uppsättningar med rödvinsglas eller varsitt till maken och mig, eller tre vaser, kanske sju, massa värmeljushållare eller köpa nytt??? :-) hilfe!
  //mrsC

  SvaraRadera
 9. mrsC; tack för tips här...jag blir inspirerad och tänker vinylplast, få se vad det kan bli :)

  SvaraRadera