fredag, september 16

Tro det eller ej...
...men idag när jag som vanligt höll till i källaren och i vanlig ordning lyssnade på P3, då ringer Kaninen in och berättar hur kul det är att jobba på Liseberg. Han är inte ensam heller utan det rör sig om en hel flock på 50 gröna med stora öron och ögon, tpt (tänderna på tork) och ett brett leende på,ja vad säger man här? läpparna, nosen eller nyllet kanske, ja ni fattar vad jag menar. Den här personen vars namn jag inte kommer ihåg nu, jobbade även som soldat...ni kan ju fatta hur filmen drastiskt förändrades från vardagsidyll med glada barn till krigets allvar och kanin med jättestor hjälm samt det obligatoriska leendet, fast det inte alls är roligt längre...jorå såatte, en kombatkanin helt enkelt. Å cowboysarna är utröstade dom också, med pickadoller och allt. En helt vanli fredag för mig alltså. Hoppas att ni också har haft och får det fortsatt fint i helgen.

8 kommentarer:

 1. Ha, vilket sammanträffande!
  Vad säger Rabbit boy om det hela? Har han en soft spot för Liseberg eller tycker han att de gröna kaninerna är sell-outs?

  Fin tavla. :) Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Magda; näru, jag vet inte...kanske får ta reda på det. Tack och trevlig helg du med.

  SvaraRadera
 3. hahhaa ja det var fan kul. och jag kan ju intyga att du höll på att kissa på dig av skratt när kaninen ringde in till P3. hahah =) puss

  SvaraRadera
 4. http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3130

  SvaraRadera
 5. nu vill jag verkligen skriva nåt roligt och smart, men jag fnissar bara o tänker att det är så himla roligt det där med kaninerna. Väldigt kul faktiskt. Kram!
  från den där fröken som slår dank hela dagarna.

  SvaraRadera