torsdag, september 15

Pukka nigh timeJag vet inte om ni blir påverkade av det där med fullmåne, men det blir jag. Vaknar prick kl o3:00 och kan liksom inte somna om, jo jo tillslut gör jag ju det, men då är väl klockan 05:30 och när den sen ringer e jag lika trött som innan jag gick och lade mig. Hmm, nu är den väl förbi, fullmånen, men jag vågar inte chansa. Förbereder mig med att dricka Pukkas kvälls- te...enda nackdelen, jag måste gå på toa mitt inatten :) .....ännu mera Hhmmmm, moment 22 liksom. btw, det här blev mitt 666 inlägg (spooky) nu blir det väl djävulskt svårt att sova tänker jag.

9 kommentarer:

 1. Hmmm... har aldrig tänkt på om jag sover konstigt vid fullmåne. Men å andra sidan har jag känt mig allmänt konstig hela veckan. Kanske månen som spökar?

  SvaraRadera
 2. Den där muminmuggen, vad är det för någon? Väldigt fin!

  SvaraRadera
 3. Hihihi..du är ju som jag juh! lite vidskeplig och månpåverkad till tusen! hade ju glömt att det alls var fullmåne jag, men det förklarar ju varför jag varit så speedad och haft ännu svårare än vanligt med sömnen trots feber och allsköns galenskap :)
  och Tack söta! Jag känner mig aningens bättre ikväll, men så är det ju oftast på kvällskvisten tycker jag. jo, tarotlekar kan vara fina att vända tankar med, tycker också de fungerar ypperligt faktsikt, fast glömmer av dem i perider. Har ganska många faktiskt. så det var långt ifrån min finaste jag satte upp. Lärde känna en kvinna en gång som lärde upp mig bra i det där. och att använda dem som bård..blev riktigt glad i idén, man använder ju inte precis alla :)
  Underbara bilder förresten! älskar muminmuggen..skulle gärna ha fler, men blir så snål. tyckr de skulle växa fritt i rabatten eller nåt istället :)

  kramar om Lycke

  SvaraRadera
 4. Då är vi två! Fullmånen spökar alltid med mig också! Kram

  SvaraRadera
 5. Jag blir definitivt påverkad av fullmånen. På mitt gamla jobb så var vi flera stycken som brukade komma till kontoret helt hålögda efter en fullmåneafton. Blir alltid lite nervig när jag ser att det är på g.

  SvaraRadera
 6. Magdaloony; har du kollat så att inte öronen börjat växa, huden börjar bli luddig och skiftar i grönt samt att tänderna liksom tar för stor plats i mun?...det är den berömda Fullemånekaninen som vill komma fram :)

  Kerstin; muggen har jag köpt på Tokyohands i Tokyo.
  Den är lite vidare och mer en te-mugg än en kaffe- mugg. Visst är den fin!

  Lycke; kan du det där med tarot? jag bara lägger eller drar kort och kollar sen i boken vad det betyder och tolkar därefter...så att det passar in liksom :)...fast jag tycker det hjälper och det är ju huvudsaken. krya på dig!

  emma; gör Kinamånen likadant?! kram

  Rebecka; visst e det ruggigt. tänk att den kan påverka oss så. Idag är det fullsol här, känns helt ok faktiskt, och ögonen blir som små smala streck istället:)

  SvaraRadera
 7. Jag är precis så och jag tror nånstans att alla blir påverkade av månen fastän alla inte är mottagliga så de låter det passera. Jag måste prova det där teet, och så tyckte jag att det var lite läskigt igår när du skrivit ditt 666 e inlägg och jag gick in här och din sida öppnades typ hundra gånger på min skärm...då blev jag lite rädder... Kram på dig finaste Kollijox, hoppas du får en underbar helg!

  SvaraRadera
 8. hoppas att du sover fint och djupt! Men hallå va fint te och kopp! JAG ÄLSKAR TOVE JANSSOn och mumin!

  SvaraRadera
 9. fröken...en sån där spökgrej hände med min förra dator när min bror precis gått bort. Jag satt och skrev och plötsligt ville den bara skriva öööööööööööööö...det var spöööökligt.

  emma;nu sover jag bättre. och du, tove jansson e/va grym :)

  SvaraRadera