tisdag, juni 28

Nu är det klippt!? ...på riktigt

Jag läste på ett konstverk, "Akta dig för satans garn!", och nu undrar jag om det är det jag fastnat i för jag är så jävla elak. Vadå? vadå? tänker ni, eller så tänker ni det var väl det jag visste, alternativt människan är av elak natur. Fast jag vill så gärna vara god,  men jag ser saker som jag inte vill se, saker som annars passerar förbi som en flyktig tanke, men nu etsar sig bilderna fast på näthinnan och jag skrattar högt åt sånt man inte "får" skratta åt...  som riktigt dålig satir tex. Sen får jag ångest och det kan jag ha. Fy satan vad jag är dum/mänsklig.  JA, jag vet att jag inte är någon helig Maria, men ändå... och här hemma har vi börjat med barnarbete. 5 kr för att plocka ur diskmaskinen. Vart skall det sluta? Å sen skrattar jag HÖGT åt att någon sa angående frågan, vad tycker du om barnarbete, - jag tycker inte alls om det, för barn har så taskig känsla för kvalitet... ha ha HA! (ofrivillig humor) nääe, nu är det väl klippt på riktigt tänker jag. Bäst att jag går å lägger mig.

ps. ett av väldigt få inlägg utan bild, kanske det enda.

6 kommentarer:

 1. Du är både rolig och mänsklig och jag kan absolut inte tänka mig att skulle kunna vara ett dugg elak. Men jag förstår dina tankar. Ibland tänker man märkliga/elaka/mänskliga saker. Och snackar skit.

  SvaraRadera
 2. Ibland är humor det enda som finns kvar, kan behövas när det finns så mycket elände och orättvisa über alles svår för den enskillde att påverka. Men jag hajjar absolut känslan du beskriver!

  SvaraRadera
 3. tack för medkännande och kanske att jag inte är världens elakaste då, inte med flit iaf, men vid närmare eftertanke så är jag nog fan lite smyg-religiös ändå. Jag går liksom omkring och är rädd för att bli straffad hela tiden.

  SvaraRadera
 4. Fniss, det citatet skrattade vi också åt häromdagen (om barnarbete), så vi är lika elaka vi! ;)

  SvaraRadera