måndag, juni 27

NU e de klippt!
Någon retades. Du ser ut som en tjej. Det har dom gjort förut också, men nu var det tydligen nog tyckte Viggo och tog saken och saxen i egna händer ( vi grät lite inombords, för pojken var ju så fin i sitt långa hår). Jag vet inte om det syns så bra på bild, men en stor tofs där bak lyckades han kapa av. Han somnade helt utmattad efter klippningen, fast kanske att det berodde en hel del på midsommarnattens långa lek också.

13 kommentarer:

 1. lillasyster lo27 juni 2011 23:16

  ååh min lille pojk. han är riktigt snygg i det korta också, och.. det växer ju ut igen =)

  SvaraRadera
 2. Han blev väldans söt i sin nya frisyr, även om det ju är trist att han kände sig tvungen att klippa det bara för att någon taskade sig. Taskiga barn!

  SvaraRadera
 3. Lilla skrutten, hoppas han är nöjd med sin nya fina frissa. Vi har haft det likadant här. Melker bara ville klippas nuuuuuu, Mamman fick ta fram sax och trimmer, sorgligt va det. Men den lille mannen va sjukt nöjd å det kommer säker Viggo oxå att vara. Kram till er i sommarvärmen, själv gömmer jag mig på landet, humöret du vet ;)
  Maria

  SvaraRadera
 4. Usch ja, min systersons svall gick samma öde till mötes. Elaka tungor kan hålla sitt pratskräp för sig själva tycker man. :(

  Men fin blev han ändå, Viggo!

  SvaraRadera
 5. Åh vad trist, men förr eller senare får man nog av illmenade kommentarer. Minst lika grann i barret är han nu med. Hoppas han väljer att låta det växa om han får lust med det igen.

  SvaraRadera
 6. Pruttkorvar!
  Men han blev himlafin i kort också.
  (och vi vet ju att det egentligen inte är barnen som säger att inte pojkar kan ha långt hår... -pruttföräldrar!)

  SvaraRadera
 7. Åh! Känner igen! Jag har också en Viggo med långt hår, och både vuxna och barn tror rätt ofta att han är en tjej. Det tycker han är jobbigt, men han vill ändå absolut ha kvar sitt långa hår. Som tur är finns flera killar i skolan som har långt hår, men ingen som har så långt som Viggo. Så här ser han ut: http://kerstin.kokk.se/?p=9704

  SvaraRadera
 8. Aj det hugger i mitt hjärta. Nog är han söt som socker ändå! Jonna hon ler när hon ser bilderna och säger, han brukar ha så snygga brallor!

  SvaraRadera
 9. Ja visst e han fin i sin nya frilla. Han är alltid fin tycker jag. Okej, jag vet att jag är mamman, men han e fin pojken. och visst växer det ut igen, det är ju bara hår. Han stortrivs och vill nog ha det ännu kortare inom kort. och tungor kan vara vassa på både stora och små...fast det är sant, nån stans får dom sina värderingar från.

  ea/jonna snygga brallor!,vilken härlig iakttagelse ;)

  SvaraRadera
 10. vad trist, det är så fint med långt på killar. men han blev ju så fin i nya frippan med, hoppas han trivs :)

  SvaraRadera
 11. Usch vad det gör ont att höra att barn inte får vara de dom är och hur de vill. Att han ska ha blivit retad för att se ut som en tjej bara för han trivts i långt hår:(

  SvaraRadera
 12. ja det är trist. fast jag tror inte han har brytt sig så mycket om hur han ser ut överhuvudtaget. det är mer tråkigt att man skall bli medveten om sig själv genom andra. det kan dom ju hålla för sig själv tänker jag, fast nu är det ju barn vi pratar om och logiskt tänkande kanske inte är så himla utvecklat då...hmmmmm vet inte.
  Han blev fin och trivs mycket bra i kort. Skönt tycker jag.

  SvaraRadera