fredag, mars 4

godbitar ur vardagen som gått

den här veckan blev det kräk, smuts och insikt. Jill kräktes. Å så frågade jag om hon var en fisrumpa? hon sa - näe, du e en bajspow! smutsen spred sig och jag kom till insikten att mitt forna ledord hellre snyggt än praktiskt åter fick en smäll på käften så nu har jag ändrat till -helst snyggt och praktiskt, men så var det ju det där med det svarta golvet. snyggt?! visst. praktiskt hmmm tveksamt, man kan ju se det som så här...skiten syns så jag vet när det är dax och exakt var jag skall dammsuga (typ överallt varje dag, fast det blir mer lite här och där en gång i veckan) och det är garanterat lika smutsigt hos många andra, nej nej, inte hos dig så klart flåt, men hos mig och några andra, det är bara det att det inte syns hos dom som klokt nog tänkt lite mer praktiskt. ja ja, man lär så länge man vill (ja, jag vet, så länge man lever). så det där med mattan i mina ögon = snyggt och praktiskt.

7 kommentarer:

 1. I know! Hur smart var det att välja svartvitt i köket, det smuligaste av alla rum? Har samma dammsugningsproblematik.. (Men är iofs också glad att jag slapp linoleum-imitationen. Kan någon fatta detta? Plastgolv som ska se ut som linoleum?!)

  PS. Tack för länken, den gjorde mig glad!

  SvaraRadera
 2. ha ha , menar du kork i plast?...nästa lite sugen på det faktiskt:) fast helst skulle vilja ha ett rutigt! ha en härlig helg nu och kul att du gillade länken.

  SvaraRadera
 3. Svarta golv är snygga och jobbiga. Vi har svart klinkersgolv i köket. Det blir smutsigt två sekunder efter att man dammsugit. Men ditt golv är snyggt. Lite sugen själv faktiskt, trots att jag vet hur knasigt det är med svarta golv.

  Hoppas kräkset gick över snabbt.

  SvaraRadera
 4. bästa bilden på jill!
  biter hon sig i näven för att hon är trött på er runt omkring
  eller trycker hon tillbaaka kräket!?

  :D

  SvaraRadera
 5. Hej hej. Skiten syns vilket golv du än har, det är bara olika slags smuts som syns. Vita golv är inte alltid heller klockrent, helst när man har långa svarta hårstrån som jag... och förresten hade jag målat mina rullgardiner på en gång om jag hade kunnat måla som du... Har tänkt på det länge, men hur skulle det se ut?! Barnen hade nog gjort det bättre än mig :) Man kanske kan hyra dig? ;)

  SvaraRadera
 6. Hittade hit från Lotten (Nästet) och måste säga att jag hittat en ny favorit, din blogg alltså!

  Hoppas ni mår bättre nu, förresten.

  SvaraRadera
 7. tackar ödmjukast för all omtanke och finfina kommentarer, ni gör mig så glad! ingen mer har kräkts, fast jag mår lite illa, fick just en tung sekatör i huvudet...självförvållat och klantigt.

  SvaraRadera