lördag, mars 5

Nu i kväll

alla sover här, alla utom jag. Jag går runt med kameran och roar mig själv med att leka inredningsfotograf, en som vill fånga sanningen, den oretuscherade.


i bilden ovan syns ett av dagens secondchance -fynd. en 20:a kostade kvarnen. ägde en förut en blå, men den var inte utav plast...och jag som gillar plast blev självklart happy!


å så har jag börjat samla på tennljusstakar. har förut tyckt att det är ungefär det fulaste som finns. vem vill ha det liksom? nu vet jag vem...JAG!den här fruktkorgen är ett arv från min farmor. jag älskar den. man kan forma den lite som man vill.


jag la vantarna på ett par riktigt fina kristallglas också, sånna man kan dricka bubbel ur!


japp, jag vet, det är sorgligt...nu är den svart, BANANEN! å där mitt i alltihopa står ninke-nocken, eller en del av den iaf. för er som inte vet vad jag pratar om så handlar det om det lilla cirkusliknande tåget (från drömmarnas trädgård, ett barnprogram). nu skall jag dricka upp mitt vin, kolla färdigt på djävulen bär Prada och sen blir det sängen för mig med :) ses i morgon.

3 kommentarer:

 1. Köttkvarnen var ju tjusig. Men vad är det som hänger på väggen? Det orange som det står NilsJohan på? Du är smart du som börjar samla på sådant inte andra har hunnit fatta ännu. Då kommer du få alla fynd och vi andra står där med lång näsa när vi börjar fatta och vill ha... Tack för den fina kommentaren hos mig och burken köpte jag 2007, på Bois tror jag. Älskar den!

  SvaraRadera
 2. ha ha ha, ja du Doris tenn kanske blir hett, vem vet? å kvarnen kanske ser stor ut, men det är bara en nöt och mandelkvarn...skitpraktisk med sugpropp undertill för att få fäste på bänken. Den där nils johan, han är jag riktigt kär i kolla här...http://kollijox.blogspot.com/2009/11/jag-ar-kar-i-nilsjohan.html
  den där burken kommer att bli en skatt att söka efter :)

  SvaraRadera
 3. Orange är den bästa färgen. Alla som inte tycker det ska kolla på din översta bild här. :)

  SvaraRadera