lördag, mars 19

Släktträd


funderar på att måla ett släkt i trappen, kanske som det här ifrån Barcelona. Vad tror ni? Den övre bilden är från en konstnär som heter David Carretero. har försökt hitta honom på nätet, men nej. meddela mig om ni lyckas. Visst e hans bild fin...klicka på bilden för att förstora, ser ni dom små skorna?

6 kommentarer:

 1. Gört! Så himla trevligt och fint. Häromdagen hittade jag en sak hos Doredoris som jag ska härma den dag jag eventuellt får barn: att mäta kidsen och sätta små dymomärken som minne. Älskar dymo i allmänhet och denna idé i synnerhet. När jag var liten var jag nämligen mycket avis på kompisar vars föräldrar kunde "offra" en bit vägg/dörrkammare eller vad som helst för att se hur deras barn växte. Det var på något sätt den ultimata kärlekshandlingen.

  /R, som för övrig ändå hade en fin och kärleksfull uppväxt trots allt.

  SvaraRadera
 2. jaa jag väntar ju med spänning på släktträdet! voigtan skulle ju vara med på ett hörn.. eller kanske busken bredvid haha. come on, måååla =)

  SvaraRadera
 3. Tak för titten hos mig! Vilken rolig idé med ett släktträd, det kommer nog bli superfint.

  SvaraRadera
 4. Trodde lätt att det var du som hade satt igång och målat den översta bilden!
  De små skorna, åh underbart.
  Jag gillar också släktträd. Har länge försökt komma på en bra kortidé med släktträd som kan funka för alla, men det är lite svårare. Mm, ska fortsätta fundera. Under tiden ser jag fram emot att få se ditt på väggen! Do it! :)

  SvaraRadera
 5. Rebecka, japp den idén var just superfin...älskar dymotext.
  MLI,detta får bli veckans mission! helt klart alltså:)
  Villa Viola, det lär bli fler besök hos dig:)
  Magda, det där trädet önskade jag verkligen att jag hade gjort själv.

  SvaraRadera
 6. Åh vilken kul ide. Längtar till du har gjort den.

  SvaraRadera