måndag, augusti 6

SOVRUMSRENOVERING

 
Vi började så här med inflyttningen av sovrummet.
 Jag bar lådor medan F spikade lister, (vilket annars brukar vara det sista som kommer upp).Vi lät golvet vara sådär rått bara. Fullt med fläckar och småhål, men det gör liksom inget.
Passar fint ihop med den"flisiga" väggen.


Sen bar vi in sängar, byråer och lamporna som jag visat tidigare. Så här blev det när lådorna fick komma på plats i byrån.
Det mest ironiska med det hela är att varken jag eller Freddan har sovit så värst bra sen vi blev klara och inflyttade. Hmmm, jag skyller på fullmåne, åska och jordbävning, Jo för det var faktiskt en sådan i natt/ tidig morgon. Den mätte runt 4 på richterskalan. Joråsåatte... men huset står kvar och sovrummet också. Det tog 1 år och 4 månader att bli klara med det, ja eller vi har ju lite småpill kvar, men det räknas inte. Heja heja oss tänker jag, som stått ut i sju år med ett tillfälligt sovrum. 

12 kommentarer:

 1. Så tjusigt det blivit och jag hoppas ni sover bättre snart : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. tackar! det hoppas vi på med;)

   Radera
 2. high five för er!
  fy tusan så bra och skönt och coolt att det är klart! extra tummen upp för de där listerna, sjukt bra att de kom upp måste jag säga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, visst är det bra. Nu är det bara lite finlir med en inbyggd hylla kvar, sen så...nästa grej.

   Radera
 3. Ja men grattis säger jag då! Vad skönt att äntligen vara klara och vilken fin byrå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. det är en obeskrivligt skön känsla att kunna bocka av från listan. Byrån kommer från min mosters mans mors affär och är en gammal köpmansdisk.

   Radera
 4. jag jäsingen vad fint hörru! Jag diggar verkligen väggen bakom sängen alltså, och byrån fiiiint med alla lådor! Måste kännas toppen att få allt färdigt, det är så lätt att vänja sig vid de däringa tillfälliga lösningarna tills de blivit permanenta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ha ha, ja precis så, tillfälligt blir lätt permanent.

   Radera
 5. Wow!! Hur snyggt som helst :) Det där med sömnen reder nog sig ska du se, det är la ovant i början.. Kram

  SvaraRadera