måndag, juni 25

DIY LAMPS

Jaha, då var det 6 månader kvar till juldagen och just nu
känns den inte allt för långt borta. Regnet fortsätter strila 
ner i strida strömmar och smattrar höstlikt på rutan. 
Har fixat lite med ljusstakarna
 jag köpte på loppis. Vet inte riktigt om jag skall nöja mig
med vitt...lite gult eller rosa kanske måste till. Vad tycker du?


4 kommentarer:

 1. vitt, gult och rosa tycker jag är jättefint ihop!!! och uschaligen att ni har så galet väder! här var midsommar och dagarna runtikring alldeles underbara med sol och värme. nu mulet, men det behövs ju det med för att det ska bli dammsugat nångång ;)

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det var snyggt med vitt och trä. Rosa är ju också tjusigt i och för sig.. 6 månader till juldagen, tack kompis för att du påminde mig om det ;) Kram och puss och sov gott

  SvaraRadera
 3. jag tycker gult och rosa, och sen det där med juldagen....sex månader är jättemycket lång härlig tid. det kommer att hända så mkt roligt tills dess att vi kommer att sitta skrock-skrattandes på juldagen o säga tänk det trodde jag aaaaldrig :) Varm kram till dig fina Kollijox, och tack så in i bängen för fin kommentar hos mig, du vet jag blir så alldeles glad...

  SvaraRadera
 4. sänder sommar-värme från münchen! snart 7 månader här och jag har redan lyckats förtränga den svenska sommarens nyckfylldhet. blir förvånad var gång familjen där hemma pratar regn och höst-rusk när jag tillbringar ljuvliga sommar-kvällar på min terrass och det känns som jag har semester. hela tiden.
  men jag sänder varma tankar hem till sverige, fyllda med sol och salta bad. :-) fördelen dock med skit-väder är att man kan få gjort det där som killat i fingrarna ett tag, tex pyssel. ;-) och jag håller med krickelin om att vitt och trä är snyggt.
  //mrsC

  SvaraRadera