torsdag, mars 22

HÄNG MED UPP!


tänkte att ni kanske ville se hur vi har det på andra våning eller? om ni vågar alltså, för det är allt annat paradiset...är ni säkra...riktigt säkra, okej då. då börjar vi med trappan, eller skall jag säga den allmänna avlastningsplatsen i hallen...ett vanligt fenomen i de flesta familjer...som har en trappa...tror jag. 


några steg från toppen av trappen möts man av denna underbara synen...den stackars palmen har jag glömt vattna ser jag och stolen jag skulle bära upp på vinden står fortfarande kvar + lite annat krafs från lekrummet, som vi kommer in i nu...


här sover vår mellankille. Det är det gamla köket som blivit ett tillfälligt boende för honom medan vi försöker färdigställa vårt sovrum...som ligger till höger i bild bakom dörren där.


så här ser det ut om vi vänder oss om...lite mysigt ändå mitt i all renovering.


vårt nya sovrum börjar likna färdigt...snart snart SNART!


å här bor den stora tjejen. Den rosa färgen valde hon när vi flyttade in. Just nu drömmer hon nog om något helt annat. Idéerna skiftar och är många. Det är hennes rum som står på tur.


här sover vi och lilltjejen. tillfälliga garderobslösningar som trådbackar med överkast på. Påslakanet kommer från Lagerhaus.


Till sist...här står herr och fru StarWars å håller tiden på oss...jag fantiserar om hur snyggt dom kommer pryda vårt nya sovrum. Vad tror du?

14 kommentarer:

 1. En bekant till mig hänger i er bokylla. Trevligt trevligt!
  Kram!!! Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. jamen Flexfrasse har hängt med sen dagen han kom till oss. Nu vakar han över Viggo mest hela tiden, men en tur till Gottland har han allt hunnit med :)

   Radera
 2. Tack för titten :) Trappan är avlastningsplats hemma hos oss också... Kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. vassego, trappan är som en hylla tänker jag.

   Radera
 3. trevligt med husesyn. har ingen trapp så hos oss är det hallen där "allt händer". just nu står lådan med sommarskor - nu tömd och ersatt med vinterskor - i smyger i ett hörn eftersom jag inte riktigt vågar lita på att det är all in med conversen; vi har tre stooora pjäxbägar övefyllda med termobyxor, skidvantar, jackor och skidglajjor som står _i vägen_ då vi kanske kanske får ett sista åk inom kort; samtliga vinterjackor, färdiganvända och tvättade, ligger tveksamt kvar i en hög bredvid skolådan "om-uti-fall-att". mao, hallen är all season just nu! :-)
  oj vad långt jag skrev...hur som, TACK för titten kära du och lycka till med renoveringarna - blir säkert prima! :-)
  //mrsC

  SvaraRadera
  Svar
  1. tänkte det kunde vara skönt att se en annan sida av huset...den som är allt annat än klar, men mannen min blir stressad...det är ju han som gör allt grovjobb med renoveringen. men det skall nog bli bra.

   Radera
 4. Hejsan,
  vilket stök! Men det går framåt. Och snart har ni ett nytt sovrum! Vore kul om ni vill visa upp renoveringen på Byggla.se. Maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Är du intresserad får du en liten present! :)
  Mvh
  Vendela på Byggla

  SvaraRadera
  Svar
  1. jaa, stökigt och bökigt! får se om vi vill dela någon annan stans än här...det är så mycket vi skall hinna med ;)

   Radera
 5. Vilket härligt reportage! Tack för titten! ser lite liknande ut hos oss på sina håll kan jag berätta - vi bor också mitt i en renovering, och det märks!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhh spännande! får man se kanske?

   Radera
 6. så mkt roligt att titta på. Kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ha ha, jaa, mycket roligt att titta på och mycket roligt att (försöka) hålla reda på ;)

   Radera
 7. Supercoola starwarsklockor! Jag vet en kille här hemma som skulle bli lycklig för en sådan! Köpta i Kina kanske? Det vore nåt att följa med dig dit och köpa glasögon av alla de sorter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. klockorna finns att köpa på roligaprylar.se!

   Radera