måndag, februari 13

TULPANER OCH LÖSA TÄNDERFick den allra rödaste bukett tulpaner i lördags och Viggo fick en riktigt lös tand. Nu väntar vi all på att den skall trilla ut och på att pappan skall komma hem. Hoppas att du har det bra pappa, säger barnen.

6 kommentarer:

 1. Åh..lösa tänder är bland det läskigaste...hur går det för dig denna veckan? Mkt att stå i? Förbaskat fint med tulpaner, nog min favorit alla gånger tror jag. Kram o hej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tulpaner är förhoppning och lösa tänder är läbbigt. Det går ganska bra förutom en del 6-års trots...mindre mysigt...och jag känner mig lite ledsen.

   Radera
 2. det var så himla kul att gå och vicka på lösa tänder kommer jag ihåg, nästan så jag blir avis när bonussönerna får lösa tänder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. OMG! du gillar alltså...jag ryser ;)

   Radera
 3. här vickas det på tänder ock. och de är lösa så till den milda grad att man knappt kan äta. jag erbjöd lill-fisan att dra ut dem men nej, hon vickar hellre. såg väl framför sig emils utdragnings-metodik! ;-)
  //mrsC

  SvaraRadera
  Svar
  1. det verkar vara ett vanligt erbjudande från både vuxna och större syskon...JAG kan hjälpa dig ropas det till höger och vänster, men jag tycker bara det är kusligt, hua.

   Radera