söndag, februari 12

DET SOM GÖMS I SNÖ...

...kommer upp i tö...men här inne har det inte snöat... bara TÖAT, och se vad vi hittade. Pärlburkar på bord, matrester i plåt, skräp och pyssel på bänk en evinnerlig röra i garderob samt filt- kudd- och leksakskaos...men idag som så många andra struntade vi fullkomligt (läs; med rynkade veck i pannan likt ett dragspel...varför blir det alltid så här? och varför orkar jag inte ha det tiptop jämt eller iaf i 10 minuter, hur gör alla andra???läste nån stans...det räcker att finnas till, man behöver tydligen inte räcka till, men jag vet inte...tänker att snart så får jag söka till rent hus.)  i det, för det snöade ute och vi var sugna på lek...å jo, jag var också med ute ;) Vi rullade snöklot runt halva kvarteret för sen blev det för tungt. Gubben eller snökatten, som det blev, hamnade utan för grannens hus...bilder kommer.

13 kommentarer:

 1. Skönt att se att det inte bara är hos mig det ser ut så där!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland känns det ju som om man är alldeles ensam om att ha det stökigt och smuligt på golv....jag plockar tex aldrig bort dammsugaren för det blir smuligt och hårigt så fort jag vänder ryggen till...och om man vill är det lätt att städa ihjäl sig, vilket jag inte har någon större lust med.

   Radera
 2. ett hem är först ett hem när det levs i det, och ditt hem ser ut att vara mkt liv! :-) härligt att du bjuder på dig så med ditt hemtrevliga kaos.
  trevlig måndag!
  //mrsC

  SvaraRadera
 3. jorå här levs det rövarkula kan jag lova dig!, men jag håller med, man skall leva i ett hem och få lov att vara männsika.

  SvaraRadera
 4. Älskar dessa hemmabilder! Skönt att inte bara få se hur perfekt det kan se ut hos folk!

  SvaraRadera
 5. cool du är som bloggar och lägger ut tydliga ärliga bilder! fan inte många som vågar göra det :) och jo, det ser ut så hos alla som har ett liv haha. eh du ska bara se mitt sovrum just nu. allt på golvet. som det alltid har varit, du minns väl min förra lägenhet. puss!

  SvaraRadera
 6. och jeeez, kvinna du har tre ungar! glöm inte det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. thank you for the not cleaning support Sista!

   Radera
 7. ja! heja att göra annat än att städa för jämnan! Skulle det vara rent jämt skulle man gö annat än å städa, och hur kul är det! Jag tycker förresten att er hem ser så härligt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! fina du, va gla´ja blir ;)

   Radera
 8. Jag tycker du har jättefint och trevligt kaos! Jag har samma kaos hemma men inte lika fin bakgrund till kaoset!

  Min kompis brukar säga att om hon inte städar när hon bjuder hem vänner så sänker hon ribban för de andra! Det bästa som finns är att komma hem till kompisar som fortfarande har frukostdisken stående på diskbänken, smulor på golvet och projekten framme på soffbordet! Då ser man att de har ett liv, inte en inre terror som säger att allt måste vara perfekt! Jag försöker tänka på det när jag själv hamnar i städhetsen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack snälla du. visst är det skönt med allt stök, men bara till en viss gräns...när det inte finns någon yta att sätta ner ett glas på, då är det verkligen dax, pewh!

   Radera