torsdag, januari 19

SWEET LORD!

En blogawardsstatyett! (läs ljusstake) ....Jag kallar den för "the winner takes it all"

EN BLOG AWARD! 

Gissa om jag blev glad idag när Emma hade gett mig en award.  
Hon själv bjuder på fina bilder med både skärpa och djup samt texter och funderingar med det samma. Teckningar/illustrationer är hon en fena på och vem vet, kanske det kan bli en barnbok så småning om...när det egna lilla livet hon bär på tittat fram :) Tack bästa PRICKEN!

När man fått en award ska man följa dessa instruktioner:
 • Länka till personen man fått nomineringen av.
 • Välja ut 5 favoritbloggar,  tipsa om dem, gärna med en beskrivande motivering.
 • Slutligen, gör de 5 bloggerskorna uppmärksamma på att de givits en Blog award. Förhoppningsvis upprepar de denna procedur!

 Patternplan, för att hon är en del i en trio HELLE eller ELLER som inspirerar mig både privat och i arbete, samt alla inlägg på bloggen där hon delar konst, mode och inrednings-bilder med funderingar på ett intressant sätt. Happypaintingstudio, som också ingår i trion med stort H och med modet att ha startat eget som frilansande designer och illustratör. På bloggen visar hon mycket av sin egen konst men länkar även till bilder som hon sett och fångat med kameran. De här två damerna försöker jag att träffa så ofta som det går. Tillsammans kanske vi ses 2-3 ggr om året. Det var dom två som fick mig att börja blogga. Fröknarna  som vill göra folk glada, a k a Magdaloony, grafisk formgivare och med ett sjätte sinne för fina och mycket utsökta förpackningar som hon delar med sig av nästan varje tisdag och Spaningspersonen, copywtiter med ordets gåva och förmågan att få mig att dra på läpparna från öra till öra samt skratta högt för mig själv åt lyxtoaletter och nippöööls (med franskt uttal). Jag har haft förmånen att få träffa dessa förträffliga fröknar på riktigt en gång och jag hoppas på flera sånna tillfällen. Frökenblund, för hennes äkta, ärliga och så på riktigt fina texter som till och med kan få mig att förstå vad det är jag själv känner. Det känns som om vi känner varann fast vi aldrig träffats, vilket jag inte skulle banga en sekund för att göra. Eva 1975, för hennes fina foton och för att hon är så modig som driver eget och för att jag vill att hon skall veta att hon e BRA! vi har gjort ett konstbyte vilket har gjort att vi också setts i verkligheten, så himla kul!
Å nu skulle jag kunna fortsätta av bara farten för det finns så klart fler sköna personer med fantastiska bloggar, men jag har redan fuskat, så nu sätter jag punkt.

5 kommentarer:

 1. Oj oj oj, tackar en AWARD iiii. Och nu gör jag följande......länkar å ..... så till fem.....hummm

  SvaraRadera
 2. nu blev jag så väldigt glad och du skriver så fint till mig och jag blir alldeles snurrig och glad och tacksam! Fina Kollijox!!!du gör mig så glad så det är inte klokt. Tack. Tack!!!

  SvaraRadera
 3. Jösses! Här kommer man hem och har fått en Award! Tacktack snälla. Blir alldeles varm och glad. Såå, nu ska man alltså föra detta vidare... Behöver nog lite betänketid... hehe...
  Kram och Tack!

  SvaraRadera
 4. Tack för den fina utmärkelsen!Staken är den min nu HELLEr?

  SvaraRadera
 5. NÄMEN!!!!

  :)
  :)
  :)

  You are too kind.

  SvaraRadera