onsdag, januari 18

LJUSSTAKAR DIY
På bordet som jag fått av faster A, står ljusstaken som jag jag fixat ihop av plastleksaker, limpistol och kopparsprayfärg. Den blev toppen om jag får skryta lite här och det får jag ju. Jämte den står en whiskyflaska som jag bara inte kunde slänga. Den får funka som ljusttake a la bästa tonårsmaner, kanske det enklaste diy-tipset ever. Framför ljusstakarna sitter den finaste av porslinsapor, en födelsedagspresent från mamma. PÅ mellanplan ligger Banksyboken som jag fick av familjen i födelsedagspresent detta året. Under, på golvet, fler böcker. De flesta med många fina bilder i...skall visa dig nån gång. Ikväll tänker jag lägga mig tidigt. Är i vanlig ordning överjordiskt trött...när skall det gå över undrar man (läs jag)?

6 kommentarer:

 1. Åh vilket fint bord du har fått av din faster! Ljusstaken du har gjort av plastleksaker var ju himla smart, enkel och SNYGG!

  SvaraRadera
 2. Bordet är ursnyggt! Jag tror att jag har ett liknande någonstans i ett förråd.... måste kolla upp det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. japp, rota fram det bara. It´s very handy :)

   Radera
 3. hallojsan där, jag tänkte bara berätta att jag givit dig en blog award! Kolla in:http://emmaaxelsson.wordpress.com/2012/01/19/blog-award/
  hoppas att du med vill lista fem av dina favvo bloggar!kram

  SvaraRadera