tisdag, december 13

LUCIA I VARBERGS KYRKA

Ett högtidligt Luciafirande i Varbergs kyrka, något man kan hoppas på bli en tradition. Det var 6:or och 3:or från Påskbergs-skolan som stod för skönsång i världsklass...det var så vackert att jag nästan grät...OBS! VARNING VARNING! ett till tydligt ålderstecken på det. Å sen var jag ju så stolt mitt upp i alltihopa för Fideli sjöng så fint där framme så att mammahjärtat nästan sprack.

5 kommentarer:

 1. Heja Fideli! Jag har tänkt massor på henne idag. Höll själv på att börja gråta när vår stora tjej hade gymnastikuppvisning. Man blir så stolt så det nästan gör ont.

  SvaraRadera
 2. Själv höll jag på att börja gråta när jag hörde mina elever sjöng i skolan - för jag tänkte på hur stolta deras föräldrar måste vara! Sen sprack mammahjärtat av lycka när det var lucia på dagis... :-D

  SvaraRadera
 3. Åh, så fint! SEr verkligen ut att ha varit mysigt, och jag förstår att du blev rörd - man blir ju det av mindre! :)

  SvaraRadera
 4. ja, då måste jag vara väldans gammal :) gråter för allt och inget nu. men det var fantastiskt fina luciabilder, själv fick jag bara några mörka med blixtsläpp..och du! jag blir nyfiken på vad du saknar..berätta gärna : lycke.live@gmail.com

  ~Lycke

  SvaraRadera
 5. Ja men visst är det så allihopa, att ibland kan man bara inte hjälpa sig själv liksom...tårarna bara kommer hur och när dom vill.

  SvaraRadera