onsdag, december 14

HOS OSS JUST NUjaaa a,  mina vänner, det är sant....så här ser det ut, å jag undrar jämt, HUR kunde det bli så här?...och exakt NÄR hände det?... Sen, när jag har lungnat ner mig en två tre hekto, tröstar jag mig själv med att tänka, ja ja, så mycket mer det kommer märkas sen när vi städat nästa gång.... undrar bara när vi skall orka det, städa alltså. Ho ho ho, en fröjdefull jul på det och sen kan tomten komma!

9 kommentarer:

 1. Skönt att se att det inte bara är här hemma det är kaos ibland... I år har julpyntet fått åka upp ovanpå kaoset, röran och skiten! Men det funkar det med!

  SvaraRadera
 2. men om man tittar på det sista kortet..vad behöver man mer än pepparkakor, pruttkudde och en flaska vin...egentligen?

  SvaraRadera
 3. Jennie, för mig ser det ut som ett levande hem : )))

  SvaraRadera
 4. härliga just nu-bilder! och visst heter det kaoset före lugnet och inte lugnet före stormen, eller hur?! *fladdrar i panik med ögonen* vi kör på det tycker jag! *nickar*
  kram på dig!
  /mrsC

  SvaraRadera
 5. jag tycker att det ser härligt kreativt ut! ni har så många fina och balla grejor i ert hem som jag bli avis på :) Heller att man lever livet än att städa dagarna i ända, det är lite av mitt motto.

  SvaraRadera
 6. Men...till å me kaos e ju snyggt hemma hos dig!!!

  SvaraRadera
 7. annakaroline; ibland? här är det mer en regel än ett undantag kan jag säga :)

  frökenblund, en pruttkudde borde vara ett standard inslag i varje familjs vardag :)

  Anna; Hej! va kul att du tittar in. hoppas att allt är bra med dig och ha en fin jul, kram

  mrsC;stormen skulle kunna vara jag och min manbo, (ja du läste rätt, vi är inte gifta men han är ju min man :) som drar fram som en stormvind med dammsugare och mopp i värsta paniken dan före dan.

  emma; städa ligger liksom inte för mig...jag måste invänta rätt städstämning i sinnet och det kan ta tid....å fina grejor, Tack!

  Karin; på bild kan vad som helst se fint ut tycker jag,nästan iaf, men i verkligheten är det inte lika snyggt...eller? jag kanske skulle kunna ta å ändra uppfattning där....fast då kanske inte nån vill komma hit till slut...å det vore ju förfärligt tråkigt...får ta å leta upp dammsugaren i dag.

  SvaraRadera
 8. Ja du, tänk va bra om man hade en dammsugare som man kunde gå över diskbänken med...å så blev den tom och skinande ren. Å sen fortsätter man till hallen, slurp så va den städad och alla kläder bara ploppar ut nytvättade och vikta i andra änden... De du!

  SvaraRadera
 9. ta patent på den dammsugaren och du behöver aldrig dammsuga själv mer:)

  SvaraRadera