lördag, november 26

LEOPARD och JULKAVALKAD

Idag sa jag hej till symaskinen....vi som inte setts på så länge. Allt gick som en dans och det var som om vi aldrig varit ifrån varann, jag och min maskin... av en gammal julduk blev det kuddar till kökssoffan...Vilken tillfredsställelse när man genomför en idé på listan som legat i träda...undrar just vad det kan bli i morgon? å runt om pyntas det i julstugorna, det har jag allt sett på instagram :)
ps. jag gillar verkligen den sköna krocken mellan julkudde och leopardöverdrag. . . det blir liksom gräsligt kul i min inredningsbok.

10 kommentarer:

 1. Avundas dig som är vän med symaskiner, penslar, pennor och annat kreativt! Det där julmönstret känner jag igen från barndomen, men oj vilken krock det blev med leopardmönstret!

  SvaraRadera
 2. Såå fina dom blev! Jag är oxå barnsligt förtjust i sådana krockar ;-)
  Jag har betämt dejt med min symaskin senare i veckan som kommer....

  SvaraRadera
 3. ikväll skall vi nog träffas igen, jag å maskinen. syr lite kuddfodral till Viggos rum...något som också stått på listan, att göra när barnens rum är klara...och det är dom ju inte, men varför vänta?!
  Vad skall du sy för kul?

  SvaraRadera
 4. Villa Viola; Tack! jag blev så nöjd att jag klappade mig själv på axeln...Jante var långt borta då...på semester tror jag :)

  SvaraRadera