söndag, oktober 9

Någon typ av utmaning...Jag har lite svårt att hitta rätt i garderoben nu för tiden och behöver någon typ av utmaning, så att jag bryr mig lite extra liksom... så här kommer en lätt/svår? och alla kan vara med...tischa, nagelack och smycke, ja å sen är det valfritt, kjol, byxa, leggings :) Next week - t-shirtweek!

4 kommentarer:

 1. http://www.anywho.dk/ en bra blogg om mode. Jag ska i alla fall måla naglarna i kväll, tycker det är lika trist som att raka benen, men resultatet blir liksom bättre än innan..syns!

  SvaraRadera
 2. Oh my...nagellack oxå...smycke...avancerat. jag är ju på, såklart. Måste måla naglarna nu då. Ciao bella :)

  SvaraRadera
 3. patternplan; nagellack...fransk manikyr?! :)

  Fröken; tyckte liksom det blev lite för lätt annars. man gör som man vill och jag behöver anstränga mig lite, du vet det där med smink å sånt. Inbillar mig att jag mår lite bättre om jag i alla fall orkar ta underlagskräm, mascara och sånt shit:)

  SvaraRadera
 4. ojoj..jag som knappt har några t-shirts :) allvarligt! hmm..får se om jag klarar detta!
  längtar lite efter den där tiden då man kan ligga kvar på morgonen och lyssna regnet. Liten är så tidig av sig, men jag borde kunna ta det mer lugnt..åå vet inte varför man hela tiden rasar runt! Imorgon ska vi chilla! ser frame emor dina munderingar vackra fina duu *****

  kramar Lycke

  SvaraRadera