tisdag, september 20

PENSIONÄRSKLIPPNING NÅGON?


Skylten väcker följande frågor...

1. Pensionärsklippning = Du blir klippt i frisyr som får dig anta skepnad av pensionär?
2. Pensionärsklippning = Du blir klippt av en pensionär. Tiden indikerar max antal timmar en pensionär får arbeta utan att skatta alternativt max antal timmar pensionär orkar hålla sax och kam högt?
3. Pensionärsklippning = Pensionär blir klippt för 150:- oavsett frisyr eftersom mängden hår är ringa, man kan således droppa in 13:55 för samma kvalitet av klippning på endast 5 minuter och vi vet ju alla att det finns ingen som har så ont om tid som en pennsionist. Före kl.11:00 får man anta att pensionären i fråga har hunnit äta gröt, läsa tidning, morgonpromenerat med hund, tvättat (vädrat kläder), städat men framförallt, HANDLAT! Köpt bröd, smör och kattmat och hunnit köra på folks hälsenor i jakten på färskvara.

vilken är din teori?

5 kommentarer:

 1. Mohahhaha! Jag röstar för alternativ nummer 2, att man blir klippt av en pensionär. Fy fasen vad trevligt, jag älskar gamlingar.

  SvaraRadera
 2. Frust, hahahahehehhhhhhiiih..!!!! Vad du är kul. Tror på alla tre alternativen avhängigt dagsform och väder :)))

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 3. antar att det är dit jag ska gå nästa gång..om 20 år

  SvaraRadera
 4. Pensionär med liten sax, jag ser det framför mig. och det kan bli hur som helst eftersom det är lite knackigt med synen. Men asymetriskt är ju hett så kanske är det här grejen, det är ju billigt dessutom! Fasligt roligt!

  SvaraRadera