tisdag, september 13

Kloka ord.


Låtom dig icke vilseledas av inläggsrubriken här. Det är bara så att jag önskar att förmågan att skriva klokt, intressant, meningsfullt, innehållsrikt och inspirerande, bodde hos mig...så som det gör hos många andra. Genomtänkta inlägg med röd tråd eller grön för den delen. Jag liksom bara, Kolla här, kolla kolla va ja har sett. Oftast finns inte orken eftersom det tar sån evinnerlig tid att formulera sig (för mig) om jag nu skall skylla på nåt. Å så blir jag så himla osäker...att jag skriver fel svenska och använder kommatecken för ofta, för sällan, eller skriver som jag pratar (för det vet jag att jag gör här). Det fick jag lära mig i skolan, att skilja på skriv och talspråk, men bloggen är väl lite som att prata, eller? tycker jag i alla fall. Förresten är det just dialogen med er som är så rolig. Det gör liksom det jag säger, ja eller snarare visar, lite mer levande på riktigt och viktigt....du e så yeah yeah, wow wow liksom, men som sagt, ha inga större förväntningar på världsomvändande analyser eller smarta inlägg om jämställdhetsdebatten här eller tyckande och tänkande om genusfrågor och annan politik, nähe, håll till godo med bilder på fåglar, barn, leksaker, tomtar och troll, så hoppas jag på att vi fortsätter att ses :) Ikväll skall jag se lite viktiga och bildande program på tv:n som meckar micke, djungelboken och Idol tex och sen skall jag lägga ett och annat ord i wordfeud (en app på iphone). Vad skall du göra?

19 kommentarer:

 1. åh pippilotta kollijox.
  du som brukar skriva till mig att jag skriver så bra. Tänk. Tänk bara tanken en kort sekund vad som skulle hända om min svenskalärare tog sig en titt inne hos mig. Holy smoke. tänk den tanken för jag vågar inte. Det är ju det som är det fina i kråksången. Att man gör som man vill. Och att du gjort som du velat, med fina bilder, smart bra text om viktigt och oviktigt har ju lockat hit alla dina läsare. Men en viss del av ångesten kan jag förstå. För om man sett att många varit inne, eller att många kommenterat, så vill man ju maxa det. en gång till. och en gång till. och man vill ju så förbannat gärna att folk ska tycka om en. så är det ju. men jag tycker om dig. på grund av det jag läst här. (och fantastiska kommentarer inne hos mig) och jag kommer att fortsätta tycka om dig. såvida du inte börjar ägna dig åt tidelag eller morderi och andra hemskheter. och det känns ju inte som om det är nån risk. Ciao bella!

  SvaraRadera
 2. hallå, du är väl som du e, och det ÄR bra!

  SvaraRadera
 3. Inte behöver du bekymra dig om formuleringar. Du skriver alldeles utmärkt! Och förresten är vi inte skolan längre, här får lov att skriva som man pratar! Kram!

  SvaraRadera
 4. Åhh vad jag känner igen mig i det du skriver! Jag har precis samma tankar om min blogg... jag visar bara upp saker jag köpt/loppat/gjort... inget med mening egentligen.

  Jag skall spela lite wordfeud jag med... sedan skall jag kolla dokumentären om nakna finska män ikväll :D

  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 5. men vem orkar läsa alla dessa bloggar om vettiga & kloka saker?
  är man intresserad så googlar man & då kan man sitta & läsa om allt det där man vill veta mer om.. din blogg är helt fantastisk & det är ju det där "vanliga" som är så skönt att läsa om & kolla på alla "vardagliga" saker ur DITT perspektiv!

  hurra för dig!

  SvaraRadera
 6. Jag blir så glad av dig!

  (Har också så svårt med orden. Min dyslexi gör att jag är livrädd att skriva på andras bloggar -och min egen. Dubbelkollar ofta min stavning triljoner gånger och gråter högt när jag ser ett stavfel.)

  Din blogg är glädje och fantastiska bilder. Vill se mer av det som händer i källaren om fredagarna...

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Strunt i rätt och fel du, och var dej själv bara! Bilderna talar ju för sig själv oftast ändå.
  Jag har städat ut ett rum som vi skall börja renovera och nu käkar jag lite soltorkade tomater och skall kolla på Lykke från igår. Ute är det storm!

  SvaraRadera
 8. kära storsys, du skriver så bra och din blogg speglar verkligen din personlighet! skit i språkregler och sånt. okej, jag kanske har spytt rätt mycket galla över fjantiga människor i min omgivning som inte kan stava och som bara gör bort sig ännu mer.. men fan, du påverkas ite av det hoppas jag! skriv, bara skriv! ikväll har jag bara fortsatt att röja, sitter här än och pysslar med småplock som måste göras innan jag flyger ner. TACK så mycket för att ni tog hand om byrån och ÄNNU MER TACK för alla fantastiska kläder, de kommer bli så jävla glada, det är jag säker på! PUSS från en som borde sova nu...

  SvaraRadera
 9. påverkas inte*, förstås. haha

  SvaraRadera
 10. Amen, du är ju grym och inspirerande och allmänt härlig och välartikulerad. Sa du wordfeud? Vi kanske måste spela lite?

  SvaraRadera
 11. me like what i read! ;-)

  och tänk, här blir det wordfeud med maken ock - har en match som han(!) håller på att vinna...och det gillar jag inte. *skratt* tänk dock så barockt, två vuxna människor i samma soffa sittandes stirrandes på varsin telefon och spelar alfapet _mot varann_ - vad hände där? ;-)
  //mrsC

  SvaraRadera
 12. hej hej bloggisar! ni e så sköna allihop att jag får gåshud och drar på smilbanden så att det stramar kring mun! å de e ju de jag säger, ni och dialogen med er och andra som väljer att mejla, som gör det hela med bloggandet så himla kul. å tack för pepp...nu punktar och kommatecknar jag på här av bara farten liksom. heja heja.ingen nämn och ingen glömd...få se vad för viktig bild jag skall lägga upp nu då :)

  SvaraRadera
 13. asch jag tycker du verkar rätt klok ändå jag, jag tokdiggar ju din blogg ;) så fortsätt och gör det på ditt sätt! /Annika

  SvaraRadera
 14. ___________,,___________________________________
  ___________,,,,__________________________________
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, DU, jag gillar dina texter!
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,________________________________
  ___________,,,,__________________________________
  ___________,,___________________________________

  (med eller utan kommatecken)

  SvaraRadera
 15. Du är så sablarns härlig!!! Gillar dig. :)

  SvaraRadera
 16. Åh happy happy, gott att höra. jag gillar ju er och det ni skriver och visar också! :)

  SvaraRadera
 17. Lilla fina unge,fortsätt bara,du är j-bra:)....Kram på dig,Go helg...Lotta:)

  SvaraRadera
 18. Du har väl en röd tråd i din blogg – härligt inspirerande!

  //Suss

  SvaraRadera
 19. tack snälla, va gla ja blir :)

  SvaraRadera