måndag, augusti 1

Nu på morgonen...


...var jag ute i trädgården och betraktade gårdagens kvällsarbete. Tänkte att det var dags att städa ute. Flytta plantor och ordna till det lite och vi hann ganska långt, men så plötsligt, Ahhhhhhhh IIiiiiiiiiii, ungen hade sprejat sig med solskyddsfaktor i ögonen och vi fick lämnat allt där och då, jag kan tänka mig att det sved lite. De andra kidsen skrek också i högan sky som om dom trodde att slutet var nära. Men efter lite, eller ganska mycket, kallt vatten gick det över och idag, nu, ser hon precis ut som vanligt och ser som vanligt också tror jag.
Funderar på om det kan bli stranden idag. Hur ser det ut hos er?

4 kommentarer:

 1. Well done! Du tänkte på det här med rosa blomman och det känns ju inte ett dugg konstigt att svarta blommor förvandlas till rosa i den Blomkvistska myllan. Jag menar, ert hem är ju själva sinnebilden för färg.

  I övrigt: Oskönt med solkräm i ögonen men störtskönt att det behövs solkräm för en gångs skull denna sommar. Här skiner solen och vi ska dra till Österlen för lite strand, loppis och sommarstugehäng! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. men Gahhhha! Österlen, strand, loppis och stughäng!!! jag skiftar från rosa till grön här. Ha den finaste dagen i solen:) hörs.

  SvaraRadera
 3. Usch! Jag kan tänka mig att solspray svider i ögonen!

  Idag, tisdag, blir det för vår del en promenad till en minigolfbana. Vi brände oss lite på axlarna i solen igår när vi snorklade så det blir inget solande idag....

  SvaraRadera
 4. Lotten; solspry skall man inte ha i ögonen sa vi :)
  tror aldrig hon kommer att göra om det.
  Minigolf säger du! hur gick det? jag skall berätta om vårt lilla minigolfäventyr (bestyr).

  SvaraRadera