söndag, augusti 21

BRÖLLOP i ROSA med TYLL och ROSOR


Han gifte sig i lördags, min bror. Först ut av oss syskon, men vi fick också vara med på ett hörn. Systrarna som tärnor, Fideli som brudnäbb och brudens bror som best man. Solens strålar värmde oss. Maten, vinet och tårtan smakade vi med kärlek i luften. Någon droppade byxorna för att blotta en snygg tattoo! Allt var toppen och jag tror dom äkta makarna var och är riktigt nöjda med sin dag.

12 kommentarer:

 1. Härligt! Fina bröllopsbilder kan man aldrig se sig mätt på. :-)

  SvaraRadera
 2. aaoh snygga bilder! sista bilden var nog bäst, hahaha!

  SvaraRadera
 3. Helt jäkla galet att jag träffade dem dagen innan på jobbet!! Underbart gäng :) Förstår att ni hade en fantastiskt dag! kramar

  SvaraRadera
 4. Å jag läser om din fina bror och blir alldeles varm i magen och lite ledsen, och sen ser jag att du oxå tror att dom är kråkor ibland och det kändes så skönt för jag tror mamma finns i fåglar ibland och tänker sen att jag inte kan säga det till nån men nu har jag ju sagt det ändå. Sen ser det ut som om det var ett väldans fint bröllo. Minsann. En fin helg då kan man tro? Kram!

  SvaraRadera
 5. popetotrora;det var så himla kul!

  Syrran och syrran; jag tycker nog bilden i mitten nån stans va snyggast :)

  Krickelin; ja det var ett par härliga tjommar man träffade på där, och galet kul att d också fick träffa några av dom :)

  Fröken blund; Vi hade en riktigt fin helg. Å jag fick med mig lite växter från trädgården hemma, inte för att jag tror att dom huserar i växterna men det känns ändå fint att ha något som mamma lagt sin hand vid...och dom var där, Martin och mamma, på bröllopet, jag kände det. kram

  Villa Viola; tack tack...hipstamatic magic!

  SvaraRadera
 6. Nej men åh, helt underbara bilder!

  SvaraRadera
 7. Therese Junesäter Blomkvist:
  Helt underbara bilder och en fantastisk dag. Vi kunde med känna Martin & Ingas närvaro i lördags och vi vet att de är glada för oss. Ni fick m er många fina växter hem :)

  SvaraRadera
 8. ja det blev så himla fint i trädgården :)
  visst va dom med, m & m. när vi åkte bussen ut så skulle jag visa en bild för tessan och då fick jag upp en med mamma på utan att det var den jag sökte...det tog jag som ett tydligt tecken. kram och tack igen för en fin och mycket rolig dag.

  SvaraRadera
 9. Vad kul att se! (Speciellt de fina systrarna.) Mera tyll åt folket!

  SvaraRadera
 10. tack för flotta komplimangen :)

  SvaraRadera