tisdag, augusti 2

AVLÄGSET


Jag svettas, behöver kyla av mig. Inte riktigt så här mycket, men ett dopp i havet skulle sitta fint.
Vi skall strax dra dit. Just nu känns bilden ovan och vintern avlägsen men sen tänker jag, Passa på att njut snart är vi där...... (sade optimisten :)

5 kommentarer:

 1. Men alltså, en sån där dag... är det inte himla härligt? Alldeles bitande kallt, vasst solsken och när man varit ute en kvart är kinderna klädsamt rosiga och man kan gå in till brasan, boken och nått varmt å gott att dricka...

  (Kanske säger jag bara så för jag måste vara inne och alla andra är ute... eller så börjar jag snart längta lite efter hösten och vintern... jag är inte riktigt säker...)

  SvaraRadera
 2. Helt ok! känner jag nu med hösten och vintern! hade ångest ett tag alltså..men inte nu. Visar lite idag av hårförlängningen..inga vidare bilder, är längre baktill, men men, inga fotografer i garderoben (ler) Blev nöjd i allafall och undrar varför jag inte kom på det tidigare. mitt hår, som gärna blev jättelångt som yngre, vill nu och för evigt stanna nedanför axlarna annars ***

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 3. Eva; jag gillar också vintern...på dagtid, det blir ju så attans mörkt och jag behöver ljuset, men bilden är vacker och finns precis utanför mitt fönster.

  till-vidas-ara; har precis samma hårissue, det kommer liksom inte längre..kanske för att jag bleker det hela tiden?, blir liksom lite sprött:)

  SvaraRadera
 4. Aaaah, ångest!

  Men det är lite höstsolljus idag, det är helt okej tycker jag. Gillar hösten! Men inte vintern.... ;)

  SvaraRadera
 5. Magdaloony; Hösten är fantastisk på delad första plats med våren, men jag förstår om du inte gillar vintern eftersom du fryser så lätt (jag ogillar också att frysa)

  SvaraRadera