tisdag, juli 19

dagens fyndLite gammalt och lite nytt hann det bli trots en del incidenter i början av dagen, som tex att någon (läs JAG) råkade tanka lite 95 oktanig blyfri bensin i en kareta som enbart vill ha diesel. Okej, okej, lite puckad känner jag mig allt och kanske lite väl blond, nästan äkta faktiskt, men vem f_n som helst kan väl göra fel eller? jag får skylla på dålig sömn och på att jag var väldigt okoncentrerad och fruktansvärt sugen på att få komma iväg utan barn och i vuxet sällskap. Å jag vågar säga att det blev en fantastisk dag på många sätt ändå. Tack Nettan och Klara ;) va! va sa du? ville du se lite bilder på spektaklet också? okej då, håll till godo...

Som du ser passade vi på att ta frukostkaffet vid "brottsplatsen". Bärgningsfirman hette ironiskt nog, Freddes bilbärgning. Allt löste sig till slut och vi kom iväg med egen bil och hann som sagt besöka tre ställen som planerat innan det var dags för hemfärd. Brickan kostade 50 spänn och skålen 25. kaffekannan/termosen från rice fick jag ge 150:- för, men dyrast av allt kommer ju självrisken att vara vilken jag inte vågar fundera för mycket över...det liksom räcker för idag.
ps. man får lov att skratta, HÖGT till och med...för ingen kom till skada och det var och är ju bara en bil.

10 kommentarer:

 1. kärahjärtanes! Aja, men det är ju sällskapet som är det viktiga.

  SvaraRadera
 2. ha ha, ja det är sant och det var ju tur att det var just det sällskapet:)

  SvaraRadera
 3. tusen tack för idag, du är bäst och håller humöret på topp vad som än händer- bättre chaufför kunde vi inte ha. Så tack igen Diesel- Jennie ; )
  //Nettan

  SvaraRadera
 4. Oh no! Men dagen verkade ju bli lyckad trots allt ändå :)

  SvaraRadera
 5. doredoris, den blev riktigt lyckad och jag somnade utmattad av dagens alla intryck ;)

  Nettan, tack själv och jag säger det igen, bättre sällskap får man leta efter! "Diesel-jennie"

  SvaraRadera
 6. HAHAHAA! jag skrattar fortfarande. hörde detta igår, vågade inte reta dig via sms, men nu förstår jag att det är fritt fram.

  SvaraRadera
 7. Oh no! Bilar som bara ska ha diesel ska inte ha ett tankhål där vanlig bensinslang går in! Att inte tillverkarna har fattat det!

  SvaraRadera
 8. men tack!, fru Hansson, precis min mening!

  SvaraRadera
 9. Ånej, vilken jobbig grej.. Men vad gör man när det skiter sig? Fikar! Haha, underbart att se er uppdukade picknick i gräset bredvid "dådet".

  Och vilken supersnygg bricka. Lite avis. ;)

  SvaraRadera
 10. ajajajdå!
  Men mycket fint du kom hem med.
  -Mycket avis! :)

  SvaraRadera