måndag, juni 6

Hallå i stugan!


Kusinerna från Götet på besök! Vi gick till parken ett stenkast från vårt hem och hade den mest oavancerade picknick man kan tänka sig i form av festis+kex, enklaste toppklass! Å så lekte dom i lilla kiosken och ringde efter någon som inte svarade, HALLÅ!

Idag åker stora barnen med morfar till Götet och pappan i huset skall snickra.  Jag och Jill får ringa till nån som vi hoppas svarar :) Ha en skön dag i det gröna.

ps. den prunkande trädgårdsbilden är från parken vi fikade i och inte vår egen. vill bara försäkra mig om att ingen får värsta botanikångesten här;)

8 kommentarer:

 1. å det ser så mysigt ut! picknick är det bästa på sommaren. ha det fint! Annika

  SvaraRadera
 2. hej hej Annika! visst e det härligt med picknick, det behövs inte så mycket för att barnen skall tycka att det är spännande. ha det fint du med.

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder, och tur att du förtydligade gällande trädgården, annars hade jag sprungit ut i panik och börjat riva bort vissnande vintergäck snabbare än någon hinner säga ogräs.

  SvaraRadera
 4. HA HA HA! japp det var ju för väl;)

  SvaraRadera
 5. Picknick är en av de bästa grejerna med sommaren, det ser himla härligt ut minsann! Man borde nästan ha en picknickfilt med sig jämt så här års så man kan spontan picknicka.

  SvaraRadera
 6. Vilken fin kiosk! Står den i parken? Eller hemma hos er? Var ju så snyggt inredd. :)

  SvaraRadera
 7. tackar och bockar. den står hemma hos oss. Fribbe har byggt den av spill-virket från huset.

  SvaraRadera