fredag, april 29

SUPER MARYVid mitt dagliga besök hos the jealous curator fick jag se det här. Underbart! den här Super Mary figuren förklarar precis mina önskningar om att vara en hjälte i vardagen samt kunna rädda/frälsa alla människor från ondo (psykisk ohälsa och allt annat elände som gör livet mindre attraktivt att leva). Konstnären bakom verket kan du besöka HÄR.

8 kommentarer:

 1. WOW! Den skulle jag vilja ge till min superkompis Sofie som dessutom råkar vara världens coolaste präst!

  SvaraRadera
 2. härligt! vilken topp present det skulle vara.

  SvaraRadera
 3. Aj så fin! Gillar både Mary och din tanke/önskning. Världen behöver en Super Mary, eller två.

  SvaraRadera
 4. Fin tanke. Den där bloggen var ju också himla inspirerande! Finns så mycket man önskar man hade hittat på själv!

  SvaraRadera
 5. Ja, den där var verkligen häftig!! :-)

  SvaraRadera
 6. Super!!!

  Men jag vill meddela att jag var med finaste kidsen på brandstationen idag. Där träffade en super cool kille vid namn Viggo! När det blev prat om brandhjälmen, som han så gärna ville ha, skojade en fröken om att. "Du har ju mössan på dig. Så jag kan ju få din hjälm." Han blängde lite smått mot fröken. Men bäst var kanske att ta av den ändå... Med det gjort, erbjöd han brandmannen att lukta i mössan! Hahaha, att jag inte skrattade ihjäl mig!

  kram

  SvaraRadera
 7. HA HA HA! han e la go den pöjken :)

  SvaraRadera
 8. underbar blogg...sådär lite tokig som jag gillar...allt mellan himmel o jord. o dina fåglar är fantastiska. gillar verkligen din stajl...men känner jag dig? är du från varberg också? jag bara blev lite nyfiken. ha de så gott.

  SvaraRadera