söndag, april 10

Första fristadsdagen

Äntligen! Idag har vi varit ute och krattat, klippt och planterat. Å Fristad- byxorna åkte på :)
Vad har ni gjort?

14 kommentarer:

  1. Vad gött! :)
    Jag har....fixat en logga, bakat en kaka, fikat i en trädgård, softat i en soffa och väntar nu på att få äta en korvmiddag.

    SvaraRadera
  2. Också varit ute hela dagen. Men har inte alls så fina och Praktiska byxor. Tänkte skaffa mig det. Har du sånna där mjuka för knäna i? Det vill jag ha! :)

    SvaraRadera
  3. Men hur proffsig såg du ut då?! Jag kände mig inte särskilt proffsig när jag krattade runt i mina jeans med lite för låg midja så jag fick gå och dra upp för att inte visa myntinkastet vid varje lövhög. Var köper man sådana snyggingar?

    SvaraRadera
  4. Städat, plockat, rensat och ventilerat nya projekt med gubben. Tyvärr inget rädgårdsfix för vår del eftersom vi har byggnadsställningar runt hela huset.... längtar tills dom är borta!

    Underbara byxor du har!

    SvaraRadera
  5. jag har trädgårdsfixat i en alldeles för fin tunika som jag ärvt av dig :) Sen så har ja tänkt ringa hit dig tusen gånger, jag behöver nämligen en trädexpert. Jag har så svårt att förstå hur man ska göra och våga gå på vårt gamla, stoooooora och skruttiga päronträd. Å du, snygga byxor!

    SvaraRadera
  6. Magda > här blev det grillad korv till lunch och stekt falukorv till kvällsmat :)

    Eva > har inga mjukisar i, men min man upplyste mig precis om att det kunde han fixa!

    mrspitepalt > så himla kul att du också kallar det myntinkastet :) ha ha, ibland kallar vi det för sparbössan också, ha ha...kanske kan du köpa på granngården, eller vad det nu heter. mina har 10 år på nacken nu och först använde jag dom till vardags..hmm kanske jag inte skulle få för mig nu för tiden.

    Lotten > uuhh det där med byggnadsställningar är ju lite trist, men sen när det är klart, då!

    ea > trädgårdsakuten är alltid öppen för dig :) vi snackar päronträd i morgon då. pöss!

    SvaraRadera
  7. Härligt med röda byxor! Vi har typ hängt på balkongen, druckit kaffe och (tyvärr) även hängt i en innebandyhall... Men det ska visst bli sol även imorgon och då är jag ledig!

    SvaraRadera
  8. Städat o loppat o promenerat!

    SvaraRadera
  9. lyllo dig doris!njut för mig med i solen då, imorgon hänger jag på kontor..hmmm

    bra jobbat Gila :)

    SvaraRadera
  10. duktiga du! :) min man har rensat rabatterna och krattat löv, jag har varit hejarklack. men jag skyller på att magen är i vägen... :)

    SvaraRadera
  11. Nice!

    Jag har städat, druckit kaffe och solat genom mitt köksfönster, varit på en visning och ätit söndagmiddag.

    SvaraRadera
  12. Den glada snickarn11 april 2011 kl. 18:25

    Me like a lot ;)

    SvaraRadera
  13. Jag har bl.a. eldat lite gammalt gräs. Jag vill elda upp allt visset fjolårsgräs jag ser, men det får jag ju förstås inte! Pyromanen i mig har fått vårkänslor!

    SvaraRadera
  14. Dina brallor är vansinnigt coola!! Min svärfar har en järnaffär och jag ringde honom meddetsamma och frågade honom om de hade några sådana. Nu har jag en hel kasse med jobbarbrallor i hallen. Men tyvärr inga röda.det lutar åt ett par gröna Fristads. Kram

    SvaraRadera