fredag, mars 4

PMS


sist dom skulle öva på sitt nya cirkusframförande gick det väl sådär. Rabbit Boy råkade säg nåt i stil med -du ser lite svullen ut, alltså jag menar bara att, men han blev avbruten tvärt. Det blixtrade liksom till i ögonen på Bandit Girl - VA! menar du att jag är tjock , eller muckar du bara? med tanke på att han redan låg där i lådan, kanske han skulle valt ett annat tillfälle att uttrycka sin JÄVLA omtanke på tänkte BG. Han knep ihop ögonen och höll andan. lite rädd blev han nog allt, men han vet ju att den där PMS-kraften tar slut lika snabbt som den kom till ifall han bara höll tyst, var orörlig och spelade död. Halvvägs ner i lådan sa hon näe, nu tar vi en fika. jag är sugen på gräddbulle. Vad vill du ha?... pew, det var nära ögat.

6 kommentarer:

 1. hahah! riktigt bra! :) det är voigtan som ska flytta idag, hurra!

  SvaraRadera
 2. Å, så bra! Det är lite jobbigt att erkänna men man är ju verkligen en slav under sin kvinnlighet. Ju äldre jag blir ju mer inser jag detta. Men lyllos dig som kan göra sådana här fina och roliga alster av fanskapet!

  SvaraRadera
 3. Bandit Girl är magisk och med text uppepå, god som en gräddbulle!
  //A

  SvaraRadera
 4. Hahaha, jag skrattar gott här i fredagssoffan. Bandit Girl i högform! Lider nog också lite av det där och längtar efter ännu en fastlagsbulle.

  SvaraRadera
 5. så det känns igen?! härligt, då söker jag inte någon experthjälp den här gången heller :)
  en semla i morgon helt enkelt!

  SvaraRadera