torsdag, februari 24

BÖJELSER och "normal"-sjuka beteenden


Hälsade på hos Hanna Hällqvist idag och måste bara skriva lite om mina egna sjuka habits. Jag liksom älskar att pilla och peta, t ex i öronen. Jag petar så ofta att det knappt märks att topsen är använd. Det bästa är ju om det kommer lite gult på för då blir liksom tillfredsställelsen lite större. Åhhh vad göttigt det är att bara snurra lite på den där bomullspinnen, bästa bästa, eller nä förresten. Det finns en grej som slår det, nämligen en grej jag gör när jag inte tänker på det och det är att rycka bort lilltånaglarna. Det är så satans skönt på nåt sätt, fast dagen efter är det inte lika gött. Då blir det lite oskönt att ta på sig skorna och då lovar jag mig själv att aldrig "floppa" (min mans uttryck) mer. Jag får fuskmåla tånaglarna så att det ser ut som om jag över huvud taget har några...he h e, inte så snyggt skall jag väl tillägga här samt inget jag rekommenderar. Vad har ni för udda grejer för er ? för ni har väl några! Berätta om det inte är för obscent så klart, det betackar jag mig, HEJ!behöver jag säga -bilden har inget med ovan inlägg att göra. Det är bara en önskedröm om ett par fina vaser som jag önskade att jag ägde. Jag hittade dom i en välsorterad secondhand-butik i Barcelona.

8 kommentarer:

 1. Undra hur många som vågar skriva en kommentar om detta ? ;) Inte jag i alla fall. Vet ju med mig att jag har några men kan inte riktigt förmå mig att uttala dom.. ;)

  SvaraRadera
 2. Jag delar din böjelse för tops...och när ingen ser petar jag i näsan...

  SvaraRadera
 3. Ha, ha... jag delar på sätt och vis din böjelse med lilltånaglarna ;-) Jag har skumma lilltår där det liksom växer ut en nagel under den befintliga... och väntar man bara så ramlar den översta av. MEN vem kan vänta, liksom? Det gör så förbannat ont dan efter men det glöms snabbt bort till nästa gång ;-)

  SvaraRadera
 4. ha ha ha, ja tops å lilltånaglar, det är något alldeles extra:) jag visste väl att jag inte var helt ensam om det. mina lilltår har liksom blivit alldeles runda...nagelämnet, eller vad det nu kan heta, har väl liksom dragit sig tillbaka och vågar inte komma ut på riktigt:)

  SvaraRadera
 5. aj lööööv att peta öronen! gärna flera gånger varje dag!
  jag har lilltår som lotten. drar bort dem lite innan de lossnat av sig självt vilket leder till att det blöder och gör ont. låter bra att vi är flera :)
  och du, trevlig helg... ;D

  SvaraRadera
 6. hej på dig ea! inte visste jag att du drog i tånaglarna, men det glädjer mig på nåt konstigt sätt :) ha ha ha och öronen, visst e det najs och snurra och skruva på den där topsen. he he

  SvaraRadera
 7. Ha ha ha, jag biter tyvärr på naglarna stundtals. Och så klämmer jag gärna pormaskar också.

  SvaraRadera
 8. krickelin att klämma pormaskar är ju helt tok-normalt,fast sist någon annan skulle göra det på mig vid en så kallad ansiktsbehandling, då kallar man det för por-tömning, och bara det ordet får det att vända sig i magen. Fy satan, jag tänker bara göra det själv i fortsättningen :)

  SvaraRadera