torsdag, januari 27

Aaaaooouuuuu!

Mellanvargen ylade i månens sken, mamma jag vill, men kan inte sova. Vargmamman sa- kom och lägg dig hos mig en stund, och sen kunde hon inte sova.
Hmmm, tur att man kan gå upp och blogga lite då som den varg man är, för att föröka trötta ut sig själv i väntan på att nästa sovtåg skall gå. Det är ju som förgjort när klockan är 3 på natten. Vaknar jag då så ligger jag bara där och tänker och tänker. ni fattar ju själva, jag går ju till och med upp till slut och tjötar hål i huvudet på mig själv i förhoppningen om att kunna bli trött lite snabbare så att att jag kan lägga mig igen och somna om medan tid är, för snart gal tuppen! och sen tänker jag- tur att man kan välja själv om man vill läsa detta eller inte och sen tänker jag, att det är nog många som känner igen sig. Aaaaaaooooou! god natt, ses i morgon.
fast förresten, jag hann ju tänka...varför är det per automatik så att det inte finns bilder i böcker när man blir vuxen. Är det för att man vill skapa dom själv då eller är det för att dom skulle bli så jävla tjocka och i själva verket bli som en stillbilds film utan ljud och väga en tre fyra kilo? hmm, jag funkar lite tvärt om där (som alltid) och gillar böcker utan text med bara bild, för då kan jag hitta på storyn själv och ni fattar ju...för är det nått jag är bra på så är det att prata...prata, prata, prata, prata. Jag tar all luft, ni får inte en syl i vädret och....nu nu kommer det, hör ni, tut tuuuuut, sovtåget!

3 kommentarer:

  1. oj så bra att det kom, sovtåget. Hoppas du kom med. kramen damen.

    SvaraRadera
  2. mmm det är därför jag börjat läsa massa seriealbum tror jag, gillar bilder till texten. pröva t ex Liv Ströqvists senaste, jäklarns bra! /Annika

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset Annika! rackarns fint:)

    SvaraRadera