torsdag, januari 2

DEN ANDRA DAGEN


Jag försökte plocka bort julen idag, men jag hann bara halvvägs,
sen lagade jag linssoppa som vi åt med Smetana och grekiskt lantbröd. Det var riktigt GOTT!
 Önskar verkligen att 2014 kommer vara året då jag lagar mer mat
och dessutom tycker att det är roligt, vi håller tummarna för det, ok!

 Stora och jag gick till stan i regnet för att köpa takfärg och sen hann jag t o m med att gå en promenad med min vän Anna. 
Jösses vad man kan klämma in grejer under en och samma dag,
ibland hinner man ju knappt byta trosor
 innan man skall gå å lägga sig igen.

 Vad gjorde du?

4 kommentarer:

 1. jag har varit på VC med min lilla flicka som har livhög feber men tydligen "bara" virus, och sen har jag tvingat i henne medicin tio gånger, varav hon har spytt sju av dem gångerna, sen har jag tittat på madicken och ariel och törnrosa och ronja samtidigt som jag försökt slumra igen förlorad nattsömn, och så har jag tagit hand om sjuåring som klättrar på väggarna, och sen har jag försökt sätta upp ett nytt datum då mitt nya hälsosamma liv ska börja för det här funkar ju inte, och jo jag har ju fanimig börja röka igen. min ynkrygg.
  sådär ja.
  god fortsättning då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. stackars liten! men du det där med förbud är så svårt. Tillslut gav jag upp och tänker att jag röker när det passar mig(fast försöker att hålla det till helg, fest och semester. Ses vi snart? Kram

   Radera
 2. Jag gjorde årets första arbetsdag igår. Känns lagom med en långhelg nu igen tycker jag... Och så lagade jag också linssoppa faktiskt! 1 januari är visst pizzans dag läste jag någonstans, ska vi bestämma att 2 januari är linssoppans dag? :) Efter soppan så satt jag i soffan och stickade hela kvällen, tills garnet tog slut. Det var den dagen det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 2:a januari = linssoppadagen ,JA! Sticka tills garnet tog slut, låter underbart, fast så klart jag vet ju inte hur mycket eller lite garn du hade ;)

   Radera