lördag, september 15

SPRATTELFIGUR


Nu i höst skall jag jobba på kulturhuset, Komedianten, här i stan. Temat för hösten är återvinning  och teknik. Min plan är att göra sprattelfigurer som man med fördel stärker med mjölkkartong tex. Var tvungen att testa själv och det var ju tur, för det var svårare än jag väntat mig, men fint blev det tycker jag. Äntligen tillbaka i min källarstudio på fredagar för att bara skapa. Kanske kan bygga ihop till en utställning igen, det är planen iaf.

4 kommentarer:

 1. Åh vad fin, Hana och Kai kommer! Eller nej... Det går ju inte det är ju alldeles för långt :-( Men vilket fantastiskt ställe det där Komedianten. Nästan värt att flytta "hem" bara för att få hänga där! Ösregn här idag och inget kulturhus så långt ögat når... Kraaaam från Manila. (får ta mig i kragen och komma igång med en blog härifrån - och kanske avsluta den hanoiska...)

  SvaraRadera
 2. åhh va kul att höra från dig. typiskt att vi inte hann ses sist. tycker verkligen du skall börja blogga från Manila. Har ni hunnit bo in er? trivs ni? ruggig trafik har jag hört. sköt om dig/er kram

  SvaraRadera
 3. Ååh!! jättefin ju. så speciellt ***

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 4. Du har då allt de fränaste jobben! Men fy 17 var härligt att fredagastiden är på schemat igen! heja!

  SvaraRadera